Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Cakes
- olive oil spray, for greasing
- 100 g pecan nuts
- 400 g feijoas (approx. 5 feijoas), peeled and cut into pieces (see Tips)
- 4 eggs
- 350 g caster sugar
- 350 g grapeseed oil
- 1 tsp ground cinnamon
- ½ tsp mixed spice
- 450 g plain flour
- 1 ½ tsp bicarbonate of soda
- 1 pinch salt
- 440 g canned crushed pineapple, drained (approx. 230 g after draining)
Filling
- 20 g stem ginger (see Tips)
- 400 g feijoas (approx. 5 feijoas), peeled and cut into pieces (2-3 cm)
- 50 g caster sugar
- 1 orange, zest only, no white pith
Frosting
- 20 - 30 g stem ginger, to taste (see Tips)
- 200 g unsalted butter, softened
- 500 g cream cheese, softened
- 150 g icing sugar
- 1 orange, zest only, no white pith
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 3028.2 kJ / 721 kcal
- Eiwitten
- 8.7 g
- Koolhydraten
- 63.3 g
- Vetten
- 49 g
- Verzadigd vet
- 16.8 g
- Vezels
- 3.8 g
- Natrium
- 252.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Ginger slice
1h 35min
Five seed bread
1 Std. 50 Min
Feijoa jelly
27 godz. 40 min
Apple, feijoa and ginger sponge pudding
1 godz. 20 min
Feijoa chutney
1 Std. 15 Min
Caramel feijoa upside down cake
1 Std. 10 Min
Feijoa bakewell tart
1h 35min
Mini cheese scones with savoury butter
30 Min
Gingerbread
1sa 30 dk
Lolly cake
4 Std. 5 Min
Feijoa crumble slice
1 Std. 5 Min
Afghan biscuits
25 Min