Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dough
- 200 g unsalted butter, softened and cut into pieces
- 100 g brown sugar
- 180 g plain flour
- 30 g cocoa powder
- 1 tsp natural vanilla extract
- 60 g cornflakes
Chocolate icing
- 20 g unsalted butter
- 200 g icing sugar
- 20 g cocoa powder
- 2 - 3 tbsp water
- walnuts, for decorating
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 852.3 kJ / 202.9 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 24.4 g
- Vetten
- 11 g
- Verzadigd vet
- 6.2 g
- Vezels
- 1.3 g
- Natrium
- 11.8 mg
Alternatieve recepten
Ginger slice
1 Std. 35 Min
Lolly cake
4h 5min
Feijoa crumble slice
1 godz. 5 min
Magnolia Kitchen orange and cardamom shortbread
2h
Apple, feijoa and ginger sponge pudding
1 Std. 20 Min
Feijoa chutney
1h 15min
Caramel feijoa upside down cake
1 godz. 10 min
Magnolia Kitchen signature chocolate cake with dark chocolate ganache
28h 15 min
Cheese and bacon scones
35 min
Mini cheese scones with savoury butter
30 min
ANZAC slice
1 Std. 40 Min
Cinnamon chocolate self-saucing pudding
1 godz. 5 min