Apparaten en Accessoires
Fruit scones
Voorbereiding 10min
Totaal 30min
8 portions
Ingrediënten
-
wholemeal self-raising flour plus extra for dusting280 g
-
goji berries60 g
-
dried apricots cut into halves60 g
-
pitted Medjool dates60 g
-
light brown sugar40 g
-
ground cinnamon1 tsp
-
bicarbonate of soda½ tsp
-
salt¼ tsp
-
unsalted butter cut into pieces (2 cm), plus extra to serve100 g
-
Greek-style natural yoghurt160 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
437 mg
Eiwitten
6.4 g
Calorieën
1307.9 kJ /
311.4 kcal
Vetten
12.1 g
Vezels
6.9 g
Verzadigd vet
7.4 g
Koolhydraten
41.4 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Vegetarian Kitchen
87 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je dit ook leuk...
Sabrina's honey bush bars
40min
ANZAC biscuits
40min
Apple, feijoa and ginger sponge pudding
1u. 20min
Feijoa chutney
1u. 15min
Lemon and lime polenta cakes
40min
Apple sponge pudding
1u. 20min
Farmhouse Fruit Cake
1u. 20min
Orange and almond cake
2u. 20min
Apple and date cake
1u. 30min
Whole orange cake with spiced syrup
2u. 20min
Caribbean carrot cake
2u. 10min
Quick fruit cake
2u.