Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g lamb's liver (lamb's fry - see Tips)
- 300 - 500 g milk
- 200 g brown onion, cut into halves
- 6 rindless bacon rashers (approx. 230 g), cut into 3-4 cm pieces
- 50 g salted butter
- 60 g tomato sauce
- 40 g Worcestershire sauce
- ¼ tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 100 - 150 g plain flour, for dusting
- 2 - 3 sprigs fresh flat-leaf parsley, roughly chopped
- mashed potatoes and cooked peas, to serve (see Tips)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2874.6 kJ / 684.4 kcal
- Eiwitten
- 41.2 g
- Koolhydraten
- 56.4 g
- Vetten
- 31.4 g
- Verzadigd vet
- 16 g
- Vezels
- 7.1 g
- Natrium
- 1404.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Beef Stroganoff
1sa
Risotto with zucchini and prawns
1 Std. 15 Min
Steamed vegetables with kefir dressing (gut health)
40 dk
Chicken Cacciatore
50 Min
Meatloaf with onion gravy
1sa 30 dk
Shepherd's pie
55 Min
Steak and kidney pudding
3h 45min
Seafood and corn chowder
40 dk
Chicken and sweet corn soup
30 Min
Warm cabbage dish
15 Min
Beef and mushroom hot pot
2h
Irish stew
1sa 30 dk