Apparaten en Accessoires
Lamb's fry with bacon
Voorbereiding 15min
Totaal 1u. 20min
6 portions
Ingrediënten
-
lamb's liver (lamb's fry - see Tips)500 g
-
milk300 - 500 g
-
brown onion cut into halves200 g
-
rindless bacon rashers (approx. 230 g), cut into 3-4 cm pieces6
-
salted butter50 g
-
tomato sauce60 g
-
Worcestershire sauce40 g
-
salt¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
plain flour for dusting100 - 150 g
-
fresh flat-leaf parsley roughly chopped2 - 3 sprigs
-
mashed potatoes and cooked peas, to serve (see Tips)
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
1404.8 mg
Eiwitten
41.2 g
Calorieën
2874.6 kJ /
684.4 kcal
Vetten
31.4 g
Vezels
7.1 g
Verzadigd vet
16 g
Koolhydraten
56.4 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Simply Delicious
88 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je dit ook leuk...
Shepherd's pie
55min
Mashed potatoes
40min
Cream of tomato soup
25min
Vegetable soup
35min
Steamed rice
25min
Beef Stroganoff
1u.
Beef and mushroom hot pot
2u.
Irish stew
1u. 30min
Seafood and corn chowder
40min
Steamed fish fillets in a creamy leek sauce
35min
Mushroom sauce
20min
Mashed potatoes for two
30min