Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Yorkshire puddings
- 100 g milk
- 140 g plain flour
- ½ tsp sea salt
- 100 g cold water
- 4 eggs
Roast beef with wholegrain mustard crust
- 20 g vegetable oil, plus extra to grease
- 200 g onion, cut into wedges (4 cm)
- 100 g celery, cut into pieces (3 cm)
- 100 g carrot, cut into pieces (3 cm)
- 4 tbsp red wine
- 2000 - 3000 g roast beef (e.g. rib roast, rump and sirloin - see Tips)
- 1 - 2 pinches sea salt, to season
- 1 - 2 pinches ground black pepper, to season
- 1 sprig fresh thyme, leaves only
- 650 g water
- 1 tbsp wholegrain mustard
- 20 g tomato paste
- 2 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 1 - 2 dashes Worcestershire sauce
- 2 bunches broccolini, trimmed
- 2 bunches asparagus, trimmed
- 30 g plain flour
- 1 tsp VEGEMITE® (optional)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3986.9 kJ / 949.3 kcal
- Eiwitten
- 120.4 g
- Koolhydraten
- 29.5 g
- Vetten
- 36.5 g
- Verzadigd vet
- 12.3 g
- Vezels
- 5.9 g
- Natrium
- 997 mg
Alternatieve recepten
Beer batter fish
40 Min
Béarnaise sauce
20 Min
Meatballs in tomato sauce (TM6)
3h 40min
NZ mustard sauce
15min
Roast pork with sage and cranberry stuffing (MEATER+®)
3 Std. 35 Min
Rhubarb crumble
45 Min
Scotch eggs
50 Min
Hollandaise sauce (TM6 - Serves 2-4)
15min
Beef Wellington
2 Std. 15 Min
Roast beef with Yorkshires and gravy
3h 15min
Murgh makhani (Butter chicken - TM6)
1h 15min
Cheese Béchamel sauce (TM6)
15min