Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 tbsp olive oil
- 8 eschalots (approx. 150 g), peeled and cut into halves
- 50 g unsalted butter, cut into pieces
- 2 - 3 sprigs fresh rosemary (approx. 10 cm long)
- 120 g red wine
- ½ tbsp Meat stock paste (see Tips)
- 250 g water
- 1 tsp cornflour
- ½ tsp ground black pepper, adjust to taste
- Voeding
- per 1 Complete recipe
- Calorieën
- 2590 kJ / 615 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 60 g
- Verzadigd vet
- 30.5 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 1913.8 mg
Alternatieve recepten
Traditional gravy
25 min
Meatloaf with onion gravy
1 godz. 30 min
Peppercorn sauce
20 min
Caramelised onion jam gravy
2 godz. 5 min
Apple and sage stuffing
10 min
Spiced poached pears with vanilla cheesecake and gingernut crumb
5h 30min
Béarnaise sauce
20 min
Sunday lamb roast
1 godz. 55 min
Brandy butter
10 min
Roast beef with Yorkshires and gravy
3 Std. 15 Min
Cauliflower, broccoli and blue cheese gratin
1 godz.
Mushroom sauce
20 min