Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 tbsp olive oil
- 8 eschalots (approx. 150 g), peeled and cut into halves
- 50 g unsalted butter, cut into pieces
- 2 - 3 sprigs fresh rosemary (approx. 10 cm long)
- 120 g red wine
- ½ tbsp Meat stock paste (see Tips)
- 250 g water
- 1 tsp cornflour
- ½ tsp ground black pepper, adjust to taste
- Voeding
- per 1 Complete recipe
- Calorieën
- 2590 kJ / 615 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 60 g
- Verzadigd vet
- 30.5 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 1913.8 mg
Alternatieve recepten
Traditional gravy
25 Min
Prawn and saffron arancini
25 Std.
Salsa verde
5 Min
Neroli Pichy's Pork belly with pickled apple and walnut salad
2h
Glazed carrots with honey
1h 10 min
Cranberry bacon stuffing
10min
Hoi sin sauce
15min
Mustard balsamic vinegar dressing
10min
Mushroom sauce
20 Min
Caramelised onion jam gravy
2 godz. 5 min
Warm Caesar salad with polenta croutons
1 Std. 55 Min
Rachel Shanks's Roast beef with Yorkshires and gravy (TM6)
3h 15min