Rosemary and eschalot gravy

Rosemary and eschalot gravy

3.8 46 beoordelingen
Voorbereiding 10min
Totaal 30min
300 g

Ingrediënten

  • olive oil
    1 tbsp
  • eschalots (approx. 150 g), peeled and cut into halves
    8
  • unsalted butter cut into pieces
    50 g
  • fresh rosemary (approx. 10 cm long)
    2 - 3 sprigs
  • red wine
    120 g
  • Meat stock paste (see Tips)
    ½ tbsp
  • water
    250 g
  • cornflour
    1 tsp
  • ground black pepper adjust to taste
    ½ tsp

Voeding per 300 g

Calorieën 950.4 kcal / 3976.4 kJ
Eiwitten 13.5 g
Vetten 54.9 g
Koolhydraten 88 g
Vezels 16.2 g
Verzadigd vet 27.7 g
Natrium 798.5 mg

Bevalt het je?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer je voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je dit ook leuk...