![Rosemary and eschalot gravy Rosemary and eschalot gravy](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/B9ED26F2-4942-4D08-B337-E789F3253FC0/Derivates/5B8902AB-4FF9-4CCC-88C1-288645B48237.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 tbsp olive oil
- 8 eschalots (approx. 150 g), peeled and cut into halves
- 50 g unsalted butter, cut into pieces
- 2 - 3 sprigs fresh rosemary (approx. 10 cm long)
- 120 g red wine
- ½ tbsp Meat stock paste (see Tips)
- 250 g water
- 1 tsp cornflour
- ½ tsp ground black pepper, adjust to taste
- Voeding
- per 1 Complete recipe
- Calorieën
- 2590 kJ / 615 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 60 g
- Verzadigd vet
- 30.5 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 1913.8 mg
Alternatieve recepten
Rachel Shanks's Roast beef with Yorkshires and gravy (TM6)
3 Std. 15 Min
Roast beef with Yorkshires and gravy
3 Std. 15 Min
Peppercorn sauce
20 Min
Simple gluten free herb gravy
20 Min
Chilli con carne
40min
Traditional gravy
25 Min
Apple and sage stuffing
10 Min
Traditional cocktail sauce
5min
Venison Wellington
3 Std. 30 Min
Diane sauce
20 Min
Mint sauce
5min
Mushroom sauce
20 Min