Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g extra virgin olive oil, plus extra to cover
- 30 g red onion
- 10 g red wine vinegar
- 1 garlic clove
- 20 g baby pickled capers
- 4 anchovy fillets
- 3 sprigs fresh basil, leaves only
- 5 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- Voeding
- per 180 g
- Calorieën
- 3210.4 kJ / 767.3 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 5.3 g
- Vetten
- 81.1 g
- Verzadigd vet
- 12.7 g
- Vezels
- 1.5 g
- Natrium
- 1064.1 mg
Alternatieve recepten
Cauliflower falafel with pickled cabbage and tzatziki (Darren Robertson)
24h 55 min
Baba ghanoush
1sa
Guacamole
10 Min
Basil pesto
10 Min
Ricotta gnudi with basil oil (Russell Blaikie)
6 godz. 30 min
Café de Paris butter
25 Min
Chimichurri
5 Min
Lebanese-style hommus
13 Std. 15 Min
Tzatziki dip
15 Min
Traditional hommus
25 Std. 5 Min
Rosemary and eschalot gravy
30 Min
Hommus
15 Min