Apparaten en Accessoires
Salsa verde
Voorbereiding 5min
Totaal 5min
180 g
Ingrediënten
-
extra virgin olive oil plus extra to cover80 g
-
red onion30 g
-
red wine vinegar10 g
-
garlic clove1
-
baby pickled capers20 g
-
anchovy fillet4
-
fresh basil leaves only3 sprigs
-
fresh flat-leaf parsley leaves only5 sprigs
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 180 g
Natrium
1064.1 mg
Eiwitten
6 g
Calorieën
3210.4 kJ /
767.3 kcal
Vetten
81.1 g
Vezels
1.5 g
Verzadigd vet
12.7 g
Koolhydraten
5.3 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je dit ook leuk...
Mango, ginger and chilli chutney
25 Std. 10 Min
Spicy peach and mango chutney
45 Min
Gin and juniper berry marmalade
1 Std. 30 Min
Fresh pasta dough
1 Std.
White bean dip with chimichurri
15 Min
Green bread and mushrooms (Diabetes)
45 Min
Gnocchi
1 Std. 40 Min
Risotto with lemon, thyme and feta
30 Min
Warm broccoli salad with rocket pesto
30 Min
Tomato passata
1 Std. 40 Min
Cheese Béchamel sauce (TM6)
15 Min
No fail béchamel
15 Min