Apparaten en Accessoires
Salsa verde
Voorbereiding 5min
Totaal 5min
180 g
Ingrediënten
-
extra virgin olive oil plus extra to cover80 g
-
red onion30 g
-
red wine vinegar10 g
-
garlic clove1
-
baby pickled capers20 g
-
anchovy fillet4
-
fresh basil leaves only3 sprigs
-
fresh flat-leaf parsley leaves only5 sprigs
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 180 g
Natrium
1064.1 mg
Eiwitten
6 g
Calorieën
3210.4 kJ /
767.3 kcal
Vetten
81.1 g
Vezels
1.5 g
Verzadigd vet
12.7 g
Koolhydraten
5.3 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je dit ook leuk...
Nectarine and lemon mascarpone tarts (Thermomix®️ Cutter)
Geen beoordelingen
Yoghurt cheese
24u. 40min
Kale mash
30min
Pipi and squid "paella" (Diabetes, TM6)
45min
Lemon Myrtle Baklava (Mark Olive)
3u. 20min
French onion soup (Soupe à l’oignon)
1u.
Basil pesto
10min
Cornbread with jalapeño honey butter
55min
Harissa yoghurt dressing
5min
Apple, rhubarb and goji berry crumble with vanilla cashew cream
50min
Traditional minestrone
45min
Cheese Béchamel sauce (TM6)
15min