Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1040 g water
- 1 fresh lobster tail or crayfish tail, uncooked (approx. 250 g with shell - see Tips)
- ice cubes
- cold water
- 1 tsp gelatine powder
- 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into pieces
- 120 g cream cheese
- 120 g sour cream
- 3 tsp lemon juice
- Tabasco® sauce, to taste
- sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- bread or crackers of choice, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 357.8 kJ / 85.5 kcal
- Eiwitten
- 5.2 g
- Koolhydraten
- 1.2 g
- Vetten
- 6.7 g
- Verzadigd vet
- 3.8 g
- Vezels
- 0.1 g
- Natrium
- 69.1 mg
Alternatieve recepten
Champagne poached chicken terrine
1h 30min
Lime panna cotta with gin and finger lime granita
24 Std. 30 Min
Neroli Pichy's Pork belly with pickled apple and walnut salad
2h
Pineapple and orange glazed ham (MEATER+®)
2h
Beer batter fish
40min
Mint béarnaise
25 min
Prawn and saffron arancini
25h
Figs with spiced custard and nougat cream (TM6)
40min
Double-baked cheese soufflés with asparagus sauce
2h
Ultimate mushroom mac n' cheese
1h 5min
Butterscotch panna cotta with pear sorbet (Mark Southon)
25 Std. 20 Min
Traditional crème brûlée
25h