Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Chilli jam
- 30 g eschalots
- 100 g fresh long red chillies (see Tips)
- 20 g extra virgin olive oil
- 50 g white sugar
- 50 g white vinegar
- 1 ½ tbsp lime juice
- 20 g palm sugar, broken into small pieces (see Tips)
Scallops
- 20 scallops
- extra virgin olive oil, for brushing
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- lime juice, to serve
- fresh coriander leaves, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 328 kJ / 78.1 kcal
- Eiwitten
- 3.8 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 3.3 g
- Vezels
- 1.2 g
Alternatieve recepten
Traditional cocktail sauce
5 min
Asian crab cakes with wasabi mayonnaise
1h 30min
Smoked trout pâté
3 godz. 15 min
Caramelised onion jam gravy
2h 5min
Prawn and saffron risotto
30 min
Beetroot and tequila cured salmon
24h 20min
Lime panna cotta with gin and finger lime granita
24u. 30min
Pork in green pepper and cognac sauce
50 min
Anise-cured salmon
14 Std. 10 Min
Champagne poached chicken terrine
1h 30min
Poached salmon and beetroot blinis
45 min
Prawn cocktail with gin-pickled cucumbers
40 min