Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 sprigs fresh mint, leaves and stalks
- 80 g eschalots
- 80 g white wine vinegar
- 180 g unsalted butter, cut into pieces
- 4 egg yolks
- ½ tsp sea salt
- 2 pinches ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1628.5 kJ / 389.2 kcal
- Eiwitten
- 3.4 g
- Koolhydraten
- 4.9 g
- Vetten
- 40.2 g
- Verzadigd vet
- 24.5 g
- Vezels
- 1.4 g
- Natrium
- 252.8 mg
Alternatieve recepten
Hazelnut meringue roulade with spun sugar
2 godz. 20 min
Maple Miso Vinaigrette
5min
Plum paste
1 godz.
Speedy citrus layered cake
1h 10min
Béarnaise sauce
20 min
Perfect steak with sauce Bernaise
35 min
Tomato passata
1 Std. 40 Min
Butterscotch panna cotta with pear sorbet (Mark Southon)
25h 20min
Shortcrust pastry with lard
35 min
Whipped brie with fruit and nut caramel crunch
30 min
Lime and ginger dressing
30 min
Neapolitan pizza
1 Std. 30 Min