![Mint béarnaise Mint béarnaise](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/a269b1a2dfe41f3afb00004587de8a3f/Derivates/babd33af068e290e96196a58037467837b0d8673.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 sprigs fresh mint, leaves and stalks
- 80 g eschalots
- 80 g white wine vinegar
- 180 g unsalted butter, cut into pieces
- 4 egg yolks
- ½ tsp sea salt
- 2 pinches ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1628.5 kJ / 389.2 kcal
- Eiwitten
- 3.4 g
- Koolhydraten
- 4.9 g
- Vetten
- 40.2 g
- Verzadigd vet
- 24.5 g
- Vezels
- 1.4 g
- Natrium
- 252.8 mg
Alternatieve recepten
Scallops and prawns with XO butter
50min
Pear and blue cheese salad with hazelnuts (Thermomix® Cutter)
15 dk
Jalapeño honey butter
15 dk
Feijoa jelly
27 godz. 40 min
Apple, feijoa and ginger sponge pudding
1 Std. 20 Min
Feijoa chutney
1sa 15 dk
Lemon and caper aioli
15 dk
Prawn and saffron arancini
25h
Classic trifle
4sa
French onion dip
45min
Cheese and bacon scones
35min
Easy lamb hotpot
2 Std.