Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 sprigs fresh mint, leaves and stalks
- 80 g eschalots
- 80 g white wine vinegar
- 180 g unsalted butter, cut into pieces
- 4 egg yolks
- ½ tsp sea salt
- 2 pinches ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1628.5 kJ / 389.2 kcal
- Eiwitten
- 3.4 g
- Koolhydraten
- 4.9 g
- Vetten
- 40.2 g
- Verzadigd vet
- 24.5 g
- Vezels
- 1.4 g
- Natrium
- 252.8 mg
Alternatieve recepten
Tomato passata
1h 40min
French onion soup (Soupe à l’oignon)
1h
French chicken liver pâté (L'Atelier Gourmet Food)
4h 15min
Mustard and cheddar mash
Geen beoordelingen
Festive lobster pâté
4h 45 min
Beef stock paste
3h
Quince crumble
1h 25 min
Béarnaise sauce
20 min
Black garlic and onion jam
55 min
Steamed Corn with Chipotle Mayonnaise and Cilantro Salsa
45min
Mala bakkwa (Chinese pork jerky)
24óra 40p
Sweet cucumber pickle (Thermomix® Cutter)
48 Std. 20 Min