Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Chocolate cake
- 130 g unsalted butter, softened, plus extra for greasing
- 120 g caster sugar
- 1 tsp natural vanilla extract
- 2 eggs
- 100 g self-raising flour
- 20 g cocoa powder
- 1 pinch salt
Ice cream
- 100 g dark chocolate, broken into pieces
- 1 tsp ground roasted wattleseed (optional - see Tips)
- 80 g milk
- 500 g pouring (whipping) cream
- 150 g condensed milk
- 1 tsp natural vanilla extract
- 50 g frozen mixed berries
Meringue
- 200 g caster sugar
- 3 egg whites
- 1 pinch cream of tartar
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2741.2 kJ / 652.7 kcal
- Eiwitten
- 9.6 g
- Koolhydraten
- 55.7 g
- Vetten
- 44.9 g
- Verzadigd vet
- 28.3 g
- Vezels
- 1.7 g
- Natrium
- 207.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Meringues
5 Std.
Quinoa puddings with raspberry coulis
1h 5min
Nougat glacé with raspberry coulis
24sa 25 dk
Mini strawberry mousse flower tarts
4h 45min
Raspberry and Chocolate Swirl Pavlova
4 godz. 40 min
Piña colada ice cream with grilled pineapple
24sa 25 dk
Pineapple carpaccio and strawberry sorbet (Thermomix® Cutter, TM6)
20min
Chocolate mousse soufflés
55 dk
Cloudy apple cider jelly
5 Std.
Crème pâtissière
15min
Lime meringue tartlets
2sa 40 dk
Chocolate and strawberry domes
51 Std.