Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Chocolate cake
- 130 g unsalted butter, softened, plus extra for greasing
- 120 g caster sugar
- 1 tsp natural vanilla extract
- 2 eggs
- 100 g self-raising flour
- 20 g cocoa powder
- 1 pinch salt
Ice cream
- 100 g dark chocolate, broken into pieces
- 1 tsp ground roasted wattleseed (optional - see Tips)
- 80 g milk
- 500 g pouring (whipping) cream
- 150 g condensed milk
- 1 tsp natural vanilla extract
- 50 g frozen mixed berries
Meringue
- 200 g caster sugar
- 3 egg whites
- 1 pinch cream of tartar
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2741.2 kJ / 652.7 kcal
- Eiwitten
- 9.6 g
- Koolhydraten
- 55.7 g
- Vetten
- 44.9 g
- Verzadigd vet
- 28.3 g
- Vezels
- 1.7 g
- Natrium
- 207.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Profiteroles
2h
Porc aux poires (Pork with green peppercorns and pears)
35min
Gulab jamun (Jumbo)
1h 30min
Quinoa puddings with raspberry coulis
1h 5min
Crêpes
1h 15min
Sweet shortcrust pastry
1h 50min
Miso soup and sake seafood with rice
1h 5min
Chocolate raspberry puddings
40min
Spiced poached pears with vanilla cheesecake and gingernut crumb
5hod. 30min
Honey crème caramels
25 Std. 55 Min
Meringues
5h
Nougat glacé with raspberry coulis
24 Std. 25 Min