Apparaten en Accessoires
Cooking beetroot and corn
Voorbereiding 10min
Totaal 40min
6 portions
Ingrediënten
-
raw beetroots (approx. 800 g), peeled and cut into pieces (3 cm)4 - 5
-
salt to taste½ - 1 ½ tsp
-
water (not higher than the 2L maximum fill level)1000 - 1400 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
628.5 mg
Eiwitten
2.5 g
Calorieën
268 kJ /
63.8 kcal
Vetten
0.1 g
Vezels
4.7 g
Verzadigd vet
0 g
Koolhydraten
11.2 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Blade Cover Basics
11 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je dit ook leuk...
Plum paste
1u.
Fig & Apricot Jam
40min
Apple pie and almond cream (Ray Capaldi)
1u. 30min
Rainbow cabbage rolls with mushroom sauce
2u. 40min
Coarsely Ground Peppercorns
5min
Beef cheeks with vanilla carrot purée and thyme glazed carrots
7u. 25min
Brown basmati rice
40min
Steamed beetroot with creamy walnut sauce
1u.
Sweet and Sour Peppers
40min
Chickpea and carrot dip
15min
Yoghurt with apple and blueberry compote
13u.
Whole steamed chicken
1u. 20min