Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 - 5 raw beetroots (approx. 800 g), peeled and cut into pieces (3 cm)
- ½ - 1 ½ tsp salt, to taste
- 1000 - 1400 g water (not higher than the 2L maximum fill level)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 268 kJ / 63.8 kcal
- Eiwitten
- 2.5 g
- Koolhydraten
- 11.2 g
- Vetten
- 0.1 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 4.7 g
- Natrium
- 628.5 mg
Alternatieve recepten
Sautéed zucchini (300 g)
15 Min
Apple sauce
20min
Sautéed eschalots (250-350 g)
Geen beoordelingen
Sautéed Leeks (170-200 g)
20min
Cooking gnocchi or pasta
35 Min
Sautéed mushrooms (400 g)
20min
Quick beetroot relish
40 Min
Sautéed onions (200 g) with garlic, ginger or chilli
10min
Sautéed capsicum (200 g)
15 Min
Sautéed leeks (200 g)
15 Min
Sautéing 14 oz Carrots
20min
Sautéed onions (200-300 g)
10min