![Santiago cake Santiago cake](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/f2fb7942-59ab-4e5f-a815-3c8400e2b992/Derivates/3d4abbb6-0976-4421-8893-0181ad410cb1.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g white sugar
- 1 lemon, peel only, no white pith
- 250 g blanched almonds
- 4 eggs
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 971.6 kJ / 231.3 kcal
- Eiwitten
- 6.7 g
- Koolhydraten
- 22 g
- Vetten
- 13.3 g
- Verzadigd vet
- 1.1 g
- Vezels
- 1.9 g
- Natrium
- 30.1 mg
Alternatieve recepten
Caramel, date and walnut bundt
1 godz. 15 min
Lime sour cream bundt cake
50 min
Honey poached pears with chocolate sauce and nut crumble
2h 10min
Yoghurt cake
1h 40min
Torta di rose with ricotta filling (ricotta "roses")
2h 30min
Macaroons
40 min
Placki
40 min
Panforte
1 godz. 30 min
Dani Valent's Basque cheesecake
2h 10min
Almond and pear tart
40 min
Torta caprese (flourless almond cake)
2 Std.
Orange and almond cake
2 Std. 20 Min