Apparaten en Accessoires
Salt-free chicken stock paste
Voorbereiding 20min
Totaal 45min
680 g
Ingrediënten
-
skinless chicken thigh fillet cut into pieces, partially frozen300 g
-
mixed white roots vegetables (e.g. celeriac, onions, garlic, leek), cut into pieces300 g
-
mixed fresh herbs (e.g. rosemary, thyme, parsley), leaves only4 sprigs
-
water120 g
-
dried bay leaf1
-
whole clove1
-
coriander seeds5
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 680 g
Natrium
746.3 mg
Eiwitten
55.8 g
Calorieën
2852.2 kJ /
681.7 kcal
Vetten
28.7 g
Vezels
23.4 g
Verzadigd vet
7.6 g
Koolhydraten
58.8 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Stocks and broths
18 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je dit ook leuk...
Boiled pasta
20min
KL Hokkien Noodles
35min
Creamy Butter Milk Crabs
40min
Spicy Beef with Red Capsicums
30min
Gwinganna Barramundi escabeche
45min
Pumpkin soup
30min
Spaghetti carbonara
35min
Steamed rice
25min
Cereal Prawns
30min
Kam Heong Chicken
1u. 20min
Stir-fry Kailan with Oyster Sauce
10min
Caprese omelette
30min