Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g cheddar cheese, cut into pieces (3 cm)
- 100 g rindless bacon rashers, cut into pieces (3 cm - see Tip)
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 350 g self-raising flour, plus extra for dusting
- 50 g salted butter, softened
- ½ tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 200 g milk
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 690.3 kJ / 164.4 kcal
- Eiwitten
- 6.4 g
- Koolhydraten
- 18.1 g
- Vetten
- 7.2 g
- Verzadigd vet
- 4.2 g
- Vezels
- 0.9 g
- Natrium
- 514.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Three cheese spinach scrolls
2h 15min
Pull-apart sunshine bread
40min
Basic muffin mix
30 Min
Soft cinnamon doughnuts
50 Min
Mini cheese scones with savoury butter
30 Min
Little lasagne cups
2h 50min
ANZAC slice
1 Std. 40 Min
Brunch bread
1 Std. 15 Min
Basic bread rolls
45min
Chocolate "feed a crowd" cake
1 Std.
Buttermilk scones
35 Min
Pikelets
35 Min