Apparaten en Accessoires
Rhubarb and vanilla strawberry jam
Voorbereiding 10min
Totaal 45min
550 g
Ingrediënten
-
raw sugar200 g
-
vanilla bean cut into halves1
-
rhubarb trimmed and cut into pieces (4 cm)450 g
-
strawberries hulled and cut into halves100 g
-
freshly squeezed lemon juice (approx. ½ lemon)20 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 550 g
Natrium
75.7 mg
Eiwitten
5 g
Calorieën
3787.8 kJ /
905.3 kcal
Vetten
1.2 g
Vezels
10.2 g
Verzadigd vet
0.5 g
Koolhydraten
226.2 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je dit ook leuk...
Sweet cucumber pickle (Thermomix® Cutter)
48u. 20min
Rhubarb crumble
45min
Tomato relish
2u. 10min
Lemon curd
20min
Natural yoghurt (mixing bowl method)
11u.
Creamy vanilla yoghurt
13u.
Custard
10min
Rhubarb and Strawberry Jam
30min
Persian honeycomb bark
1u. 30min
Rhubarb and ginger gin fizz
336u. 10min
Yoghurt with red berry coulis
13u. 20min
Natural yoghurt (Varoma method)
13u.