Apparaten en Accessoires
Rhubarb and vanilla strawberry jam
Voorbereiding 10min
Totaal 45min
550 g
Ingrediënten
-
raw sugar200 g
-
vanilla bean cut into halves1
-
rhubarb trimmed and cut into pieces (4 cm)450 g
-
strawberries hulled and cut into halves100 g
-
freshly squeezed lemon juice (approx. ½ lemon)20 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 550 g
Natrium
75.7 mg
Eiwitten
5 g
Calorieën
3787.8 kJ /
905.3 kcal
Vetten
1.2 g
Vezels
10.2 g
Verzadigd vet
0.5 g
Koolhydraten
226.2 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je dit ook leuk...
Plum paste
1u.
Pickled beetroot (Thermomix® Cutter)
1u. 10min
Rhubarb and Orange Blossom Jam
45min
Rhubarb crumble
45min
Lemon curd
20min
Feijoa crumble slice
1u. 5min
Mixed mushroom pâté
1u. 25min
Rhubarb, Clove and Ginger Jam
45min
Rhubarb and Strawberry Jam
30min
Hedgehog honeycomb slice
2u. 35min
Oatcakes with Moroccan hommus
50min
Tomato passata
1u. 40min