Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Banana ice cream
- 5 ripe bananas (approx. 500 g), cut into pieces 3 cm pieces and frozen
- 50 g dark chocolate, broken into small pieces
- 2 tsp vanilla bean paste
- 50 g thickened cream
- 300 g tinned caramel (see Tips)
- 12 plain biscuits, of choice, trimmed (7 cm - see Tips)
Meringue
- 220 g caster sugar
- 4 egg whites
- 1 pinch cream of tartar
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2489.7 kJ / 595.1 kcal
- Eiwitten
- 10.7 g
- Koolhydraten
- 90.4 g
- Vetten
- 21.8 g
- Verzadigd vet
- 7.5 g
- Vezels
- 3.2 g
- Natrium
- 635.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Salted caramel sauce
40 min
Classic chocolate fudge
3 Std. 10 Min
Salted caramels
4h 40min
Lemon meringue pie
3h
Focaccia
2h 5min
Chocolate mousse
3 godz. 20 min
Caramel and macadamia cheesecake (Brett McGregor)
7 godz. 10 min
Lemon meringue tarts
25 Std. 30 Min
White chocolate fudge
3 Std. 10 Min
Butterscotch panna cotta with pear sorbet (Mark Southon)
25sa 20 dk
Pavlova
6h
Traditional crème brûlée
25 Std.