Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Chocolate sponge cakes
- 140 g butter, plus extra to grease
- 200 g plain flour
- 280 g brown sugar
- 70 g Dutch cocoa powder
- 1 tsp bicarbonate of soda
- 200 g brewed coffee
- 70 g canola oil
- 2 eggs
- 150 g buttermilk
- 1 tsp natural vanilla extract
Cream and salted caramel filling
- 80 g unsalted butter, cut into pieces
- 120 g double cream
- 50 g dark brown sugar
- 50 g caster sugar
- 50 g pure maple syrup
- 1 tsp vanilla bean
- 1 tsp sea salt
- 600 g whipped cream
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 2383.2 kJ / 569.6 kcal
- Eiwitten
- 6.2 g
- Koolhydraten
- 57.4 g
- Vetten
- 37.3 g
- Verzadigd vet
- 19.9 g
- Vezels
- 2.2 g
- Natrium
- 316.7 mg
Alternatieve recepten
Banana bread
1h 40 min
Mini chocolate cakes
50 Min
Mushroom and ricotta cannelloni (Diabetes)
1 Std.
Classic trifle
4 Std.
Banoffie pie
26h 30min
Fudgy chocolate cake
50 Min
Chocolate lava pudding
40 Min
Only the best chocolate chip cookies ever
25min
New York-style cheesecake with strawberry sauce
26h 10min
Best ever carrot cake
1 godz. 35 min
Traditional sausage rolls
50 Min
Better banana cake
45 Min