Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 - 15 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 120 g brown onions, cut into halves
- 6 garlic cloves
- 45 g unsalted butter
- 1000 g green lip mussels or black mussels
- 180 g dry white wine
- 1 - 2 pinches sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- 140 g pouring (whipping) cream
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1980 kJ / 473.2 kcal
- Eiwitten
- 31.4 g
- Koolhydraten
- 15.9 g
- Vetten
- 27.7 g
- Verzadigd vet
- 14.9 g
- Vezels
- 0.7 g
- Natrium
- 779 mg
Alternatieve recepten
Braised cabbage and leek with steamed salmon
45 min
Roast potatoes with gremolata (peeler)
1 Std. 20 Min
Carrot Pasta
1 Std. 20 Min
Gochujang seafood risotto
1 godz.
Wholemeal pasta with chickpea cream and prawns
35 min
Chorizo and prawns a la Sidra
25min
Traditional fried rice (Nasi Goreng Tek-Tek)
20 min
Singapore style noodles (Thermomix® Cutter)
40 min
Prawns in chilli butter with risoni and herb salad
30 min
Mediterranean Lamb Burger
45 min
Rainbow cabbage rolls with mushroom sauce
2 Std. 40 Min
Quick prawn laksa (Noni Jenkins)
25min