Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 - 15 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 120 g brown onions, cut into halves
- 6 garlic cloves
- 45 g unsalted butter
- 1000 g green lip mussels or black mussels
- 180 g dry white wine
- 1 - 2 pinches sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- 140 g pouring (whipping) cream
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1980 kJ / 473.2 kcal
- Eiwitten
- 31.4 g
- Koolhydraten
- 15.9 g
- Vetten
- 27.7 g
- Verzadigd vet
- 14.9 g
- Vezels
- 0.7 g
- Natrium
- 779 mg
Alternatieve recepten
Asparagus and potatoes with hollandaise
50 min
Stewed Pork Belly With Rose Wine
50 min
Bellini
5 min
Flan Pudding
3 godz.
Spicy Udon Noodles with Tempeh (Matthew Kenney) Metric
5 Std. 40 Min
Hojicha Canelé
1 Std. 20 Min
Chrysanthemum Tofu Soup
2 Std. 10 Min
Zucchini bites with charred tomato dressing
50 min
French onion soup (Soupe à l’oignon)
1 godz.
Pickled cabbage salad (Thermomix® Cutter, TM6)
10 min
Classic Mashed Potatoes
50 min
Frozen margarita
10 min