Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g pak choi
- 250 g fresh yellow noodles
- 1800 g water
- 8 quail eggs
- 25 g fresh red chillies
- 6 - 7 dried chillies, soaked to soften
- 60 g vegetable oil
- 45 g torch ginger flower, cut in thin slices
- 1 ¼ tsp curry powder
- 45 g dried shrimp (ebi shrimp)
- 60 g coconut milk
- 1 tsp salt, adjust to taste
- 1 tsp sugar
- ½ tsp ground white pepper, adjust to taste
- 60 g Indonesian yellow spice paste, room temperature
- 1 tsp chicken stock powder
- 8 raw tiger prawns, unpeeled (approx. 200 g)
- 60 g seafood tofu
- 60 g fresh lemon basil leaves
- 60 g crispy fried shallots
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1497 kJ / 358 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 34 g
- Vetten
- 20 g
- Verzadigd vet
- 5 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 798 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Traditional fried rice (Nasi Goreng Tek-Tek)
20min
Indonesian green spice paste
40 min
Madurese chicken satay
1h 30min
Lai Chi Kang (Longan Dessert)
1 Std. 10 Min
Prawn bisque with lemon myrtle (TM6, Andrew Fielke)
55 Min
Sea Vegetable Stew
Geen beoordelingen
Sate Lilit (Minced Beef Satay)
25min
Indonesian yellow spice paste
40 min
Pistachio cake
1 Std. 10 Min
Soto Ayam (Turmeric chicken soup)
55 Min
Curry Mee
30min
Indonesian white spice paste
35 min