Apparaten en Accessoires
HongKong Style Soy Braised Chicken
Voorbereiding 10min
Totaal 40min
4 portions
Ingrediënten
-
light soy sauce (see tips)120 g
-
dark soy sauce160 g
-
rock sugar130 g
-
ginger, fresh sliced10 g
-
spring onion chopped115 g
-
star anise2
-
Chinese cardamom pods (cao guo)2
-
bay leaf, dried2
-
galangal15 g
-
cinnamon quillcassia twig (approx. 5 cm in length)1
-
boneless chicken thighs approx. 360g each2
-
cooking wine2 tbsp
-
fresh ginger10 g
-
cooking oil25 g
-
salt½ tsp
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portion
Natrium
4330.5 mg
Eiwitten
20.1 g
Calorieën
1483.2 kJ /
354.5 kcal
Vetten
14.5 g
Vezels
1.4 g
Verzadigd vet
3.1 g
Koolhydraten
38.9 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Open Cooking
32 recepten
Internationaal
Internationaal
Misschien vind je dit ook leuk...
Dani Valent's Basque cheesecake
2h 10min
Mango Sticky Rice
5h
Tau Suan (Split Mung Bean Dessert)
50min
Singapore Laksa
55min
Miso Soup
40min
Singapore Chilli Crab
50min
Char Siu Pork (Chinese BBQ Pork)
25h
Douhua (soft bean curd) with sweet syrup
10h 25min
Ma Lai Koh (Steamed Caramel Cake)
1h 15min
Dried Chilli Mee Hoon Kueh
1h 30min
Kuih Seri Muka (Pandan Custard Rice Dessert)
Pas d’évaluation
Hainanese chicken and rice
1h 50min