Apparaten en Accessoires
Mala Bakkwa
Voorbereiding 5min
Totaal 4u. 35min
30 pieces
Ingrediënten
-
minced meat (pork or chicken)500 g
-
caster sugar100 g
-
½ tbsp maltose syruphoney½ tbsp
-
Sichuan mala chilli powder adjust to taste20 g
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)40 g
-
light soy sauce50 g
-
ground black pepper½ tsp
-
cooking oil to greasesome
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 piece
Natrium
109 mg
Eiwitten
3 g
Calorieën
177 kJ /
42 kcal
Vetten
2 g
Vezels
0 g
Verzadigd vet
1 g
Koolhydraten
3 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Reunion Dishes
13 recepten
Internationaal
Internationaal
Misschien vind je dit ook leuk...
Hakka Yam Abacus
20min
Soy Sauce Chicken
45min
Korean Ginseng Chicken
1u. 10min
Pork Belly In Shrimp Paste
55min
Hu Pio Sup (Prawn Ball Fish Maw Soup)
1u. 10min
Vinegar Pork Knuckle
3u. 15min
Luo bo gao (radish cakes)
25u. 20min
Ngo Hiang (Five Spice Meat Rolls)
45min
Rice Wine Chicken
30min
Authentic Meat Floss
1u. 40min
Dried Shrimp Sambal
55min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55min