![Mala Bakkwa Mala Bakkwa](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/d1ac7c34-bb1b-45ca-be77-34d252799171/Derivates/68d48c25-5fb7-4fbc-ba59-05d3e45f6149.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g minced meat (pork or chicken)
- 100 g caster sugar
-
½
tbsp honey
of ½ tbsp maltose syrup - 20 g Sichuan mala chilli powder, adjust to taste
- 40 g Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
- 50 g light soy sauce
- ½ tsp ground black pepper
- some cooking oil, to grease
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 177 kJ / 42 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 3 g
- Vetten
- 2 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 0 g
- Natrium
- 109 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Mantou buns
1 godz. 30 min
Homemade chicken stock powder
1hod. 35min
Luo bo gao (radish cakes)
25 Std. 20 Min
Tiger Shaped Pineapple Tarts
1 Std. 50 Min
Authentic Meat Floss
1 Std. 40 Min
Sesame Crème
10 Min
Nian Gao (Sweet Sticky Rice Cake)
2h 25min
Black Sesame Glutinous Rice Dumplings
30min
He tao zhi ma hu (sweet walnut sesame soup)
35 min
Ngo Hiang (Five Spice Meat Rolls)
45 Min
Homemade Fish Ball Soup
2 Std.
Homemade Pandan Kaya
55min