Apparaten en Accessoires
Mala Bakkwa
Voorbereiding 5min
Totaal 4u. 35min
30 pieces
Ingrediënten
-
minced meat (pork or chicken)500 g
-
caster sugar100 g
-
½ tbsp maltose syruphoney½ tbsp
-
Sichuan mala chilli powder adjust to taste20 g
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)40 g
-
light soy sauce50 g
-
ground black pepper½ tsp
-
cooking oil to greasesome
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 piece
Natrium
109 mg
Eiwitten
3 g
Calorieën
177 kJ /
42 kcal
Vetten
2 g
Vezels
0 g
Verzadigd vet
1 g
Koolhydraten
3 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Reunion Dishes
13 recepten
Internationaal
Internationaal
Misschien vind je dit ook leuk...
Tiger Shaped Pineapple Tarts
1 godz. 50 min
Tangzhong Milk Bread
2 godz. 35 min
Sweet and sour pork ribs
40 min
Homemade chicken stock powder
1 godz. 35 min
Black Sesame Glutinous Rice Dumplings
30 min
Ngo Hiang (Five Spice Meat Rolls)
45 min
Pineapple Tarts
1 godz. 30 min
Homemade Pandan Kaya
55 min
Luo bo gao (radish cakes)
25 godz. 20 min
Authentic Meat Floss
1 godz. 40 min
Homemade Fish Ball Soup
2 godz.
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1 godz. 50 min