Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g minced meat (pork or chicken)
- 100 g caster sugar
-
½
tbsp honey
of ½ tbsp maltose syrup - 20 g Sichuan mala chilli powder, adjust to taste
- 40 g Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
- 50 g light soy sauce
- ½ tsp ground black pepper
- some cooking oil, to grease
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 177 kJ / 42 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 3 g
- Vetten
- 2 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 0 g
- Natrium
- 109 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Homemade Pandan Kaya
55 min
Tiger Shaped Pineapple Tarts
1h 50min
Nyonya Fish Maw Soup
1 Std. 10 Min
Homemade Fish Ball Soup
2h
Taiwanese Traditional Meat Floss
1h 40 min
Luo bo gao (radish cakes)
25 Std. 20 Min
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25min
Homemade Soy Milk
35 min
Authentic Meat Floss
1h 40 min
Dou sha (red bean paste)
49h 10 min
Red Date Longan Peach Gum Dessert
1 Std. 5 Min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20min