Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g pork shoulder loin, cold
- 1 tsp salt
- 3 cm spring onions
- 3 garlic cloves
- 1 tsp caster sugar
- ½ tsp ground black pepper
- 30 g tapioca starch
- 60 g Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
- 800 g water
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 226 kJ / 54 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 3 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 0 g
- Natrium
- 127 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Salted Fish Pork Belly
30 Min
Honey Garlic BBQ Pork Ribs
3 Std. 40 Min
Chilli Vinegar Pork Trotter Stew
2 Std. 25 Min
Nian Gao (Sweet Sticky Rice Cake)
2 Std. 25 Min
Three-in-One Meal (Rice, Steamed Egg and Dang Gui Chicken)
1 Std. 30 Min
Mala Bakkwa
4h 35 min
Green Chillies With Pork Belly
25 Min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55 Min
Guangxi-Style Steamed Whole Chicken with Chives Sauce
1 Std. 5 Min
Braised Soft Bone Ribs With Pig Tendon
1hod. 50min
Ang Chow Chicken (Red Fermented Rice Wine Chicken)
1 Std. 25 Min
White Radish Pork Rib Soup
3 Std.