Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g pork shoulder loin, cold
- 1 tsp salt
- 3 cm spring onions
- 3 garlic cloves
- 1 tsp caster sugar
- ½ tsp ground black pepper
- 30 g tapioca starch
- 60 g Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
- 800 g water
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 226 kJ / 54 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 3 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 0 g
- Natrium
- 127 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Quick Steamed Buns (Mantao)
1 Std.
Guangxi-Style Steamed Whole Chicken with Chives Sauce
1h 5min
Taiwanese Traditional Meat Floss
1 Std. 40 Min
Douhua (soft bean curd) with sweet syrup
10 godz. 25 min
Mala bakkwa (Chinese pork jerky)
24 Std. 40 Min
Taiwanese traditional Pork floss
1 Std. 40 Min
Mala Bakkwa
4h 35min
Fresh Prawn Paste
1h 20min
Authentic Meat Floss
1 Std. 40 Min
Steamed Pork Patty With Rice
25 Min
Dried Shrimp Sambal
55 Min
Pork Ball Soup With Cabbage
25 Min