
Apparaten en Accessoires
Balinese Betutu Chicken
Voorbereiding 10min
Totaal 5u. 35min
5 portions
Ingrediënten
Betutu Paste
-
Indonesian yellow spice paste room temperature120 g
-
Indonesian red spice paste room temperature30 g
-
ground black pepper¼ tbsp
-
salt1 ½ tsp
-
red bird's eye chillies30 g
-
sand ginger4 cm
-
shrimp paste2 tsp
-
coconut oil1 tbsp
Betutu Chicken
-
whole free-range chicken (approx. 600 g), feet and neck removed1
-
fresh kaffir lime leaves5
-
banana leaf blanched or wilted over open flame (approx. 40 cm x 50 cm)1
-
water800 g
-
toasted peanuts unsalted (see tips)40 g
Voeding per 1 portion
Calorieën
809 kcal /
3386 kJ
Eiwitten
55 g
Vetten
61 g
Koolhydraten
10 g
Vezels
2 g
Verzadigd vet
20 g
Natrium
1053 mg
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Culinary Heritage
9 recepten
Internationaal
Internationaal