Apparaten en Accessoires
Balinese Betutu Chicken
Voorbereiding 10min
Totaal 5u. 35min
5 portions
Ingrediënten
Betutu Paste
-
Indonesian yellow spice paste room temperature120 g
-
Indonesian red spice paste room temperature30 g
-
ground black pepper¼ tbsp
-
salt1 ½ tsp
-
red bird's eye chillies30 g
-
sand ginger4 cm
-
shrimp paste2 tsp
-
coconut oil1 tbsp
Betutu Chicken
-
whole free-range chicken (approx. 600 g), feet and neck removed1
-
fresh kaffir lime leaves5
-
banana leaf blanched or wilted over open flame (approx. 40 cm x 50 cm)1
-
water800 g
-
toasted peanuts unsalted (see tips)40 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
1053 mg
Eiwitten
55 g
Calorieën
3386 kJ /
809 kcal
Vetten
61 g
Vezels
2 g
Verzadigd vet
20 g
Koolhydraten
10 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Culinary Heritage
9 recepten
Internationaal
Internationaal
Misschien vind je dit ook leuk...
Mini Basque cheesecakes (Dani Valent)
2u. 25min
No-bake mango cheesecake
24u. 20min
Bingka Ubi (Baked Tapioca Cake)
1u. 10min
Tang Yuan (Glutinous Rice Balls In Ginger Syrup)
Geen beoordelingen
Demo Recipe 1 - Lemonade
5min
Prawn Laksa
50min
Hokkaido Cupcakes
45min
Soto Betawi (Beef coconut soup)
1u. 45min
Daging Kicap Meletup (Spicy Soy Beef)
45min
Kelantan Noodle Soup
40min
Cereal Prawns
30min