Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Betutu Paste
- 120 g Indonesian yellow spice paste, room temperature
- 30 g Indonesian red spice paste, room temperature
- ¼ tbsp ground black pepper
- 1 ½ tsp salt
- 30 g red bird's eye chillies
- 4 cm sand ginger
- 2 tsp shrimp paste
- 1 tbsp coconut oil
Betutu Chicken
- 1 whole free-range chicken (approx. 600 g), feet and neck removed
- 5 fresh kaffir lime leaves
- 1 banana leaf, blanched or wilted over open flame (approx. 40 cm x 50 cm)
- 800 g water
- 40 g toasted peanuts, unsalted (see tips)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3386 kJ / 809 kcal
- Eiwitten
- 55 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 61 g
- Verzadigd vet
- 20 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 1053 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Green Papaya Fish Soup
2h 15 min.
Jiu Hu Char (Fried Yam Bean with Shredded Cuttlefish)
Geen beoordelingen
Prawn Laksa
Geen beoordelingen
Braised Sea Cucumber With Roast Pork
Geen beoordelingen
Steamed Oyster Mushrooms
25min
Banh ran (sesame balls)
25h 30min
Spiced matcha latte
10min
Yoghurt soup cups
1 Std. 10 Min
Kimchi Sauce
20min
Sea Coconut Braised Fish Maw Soup
25 godz. 10 min
Jumbo Shrimp with Vermicelli
30min
Mango on Coconut Sticky Rice
55min