Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Rye starter
- 100 g filtered water
- 100 g Mother sourdough starter (see Tips)
- 100 g rye flour
Sourdough
- extra virgin olive oil, to grease
- 350 g filtered water
- 500 g wholemeal plain flour, plus extra to dust
- 50 g baker's flour
- 2 tsp salt
- 1 - 2 tsp caraway seeds, to taste (optional)
- ice cubes (approx. 10)
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 873.9 kJ / 208.9 kcal
- Eiwitten
- 6.1 g
- Koolhydraten
- 43.7 g
- Vetten
- 0.8 g
- Verzadigd vet
- 0.1 g
- Vezels
- 2.4 g
- Natrium
- 393.2 mg
Alternatieve recepten
Rye sourdough baguettes
27h 20 min
Sourdough Starter Discard Crackers
45 Min
Spelt bread
26óra
Fruit and nut loaf
27hod. 50min
Rye seed loaf
28h 10min
Rye sourdough starter powder
24h 10 min
Rustic bread
2 Std.
Sourdough Starter Discard Focaccia
2 Std. 55 Min
Mother sourdough starter
108 Std. 20 Min
Everyday sourdough loaf
4h 20min
Sourdough Starter Discard Pizza Dough
4 Std. 10 Min
Sourdough pizza base
3h 5 min