Apparaten en Accessoires
Spelt bread
Voorbereiding 15min
Totaal 26u.
915 g
Ingrediënten
Rye starter
-
filtered water100 g
-
rye flour100 g
-
Mother sourdough starter (see Tips)100 g
Spelt dough
-
spelt grains (see Tips)500 g
-
extra virgin olive oil to grease
-
filtered water300 g
-
salt10 g
-
butter to grease
-
ice cubes (approx. 10)
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 915 g
Natrium
3970.3 mg
Eiwitten
88 g
Calorieën
9144.1 kJ /
2185.5 kcal
Vetten
14.7 g
Vezels
66.6 g
Verzadigd vet
2.4 g
Koolhydraten
455.9 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Sourdough at home
10 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je dit ook leuk...
VEGEMITE® and cheese butter
10min
Rye seed loaf
28u. 10min
Vegetable Stock Paste
Geen beoordelingen
Rustic bread
2u.
Vegan Coconut Yoghurt
12u. 15min
Vegan Pasta
1u. 10min
Coconut & almond jelly with pineapple syrup
25u. 20min
Rye sourdough baguettes
27u. 20min
Raw chocolate beetroot cake
2u. 15min
German Bread
4u. 15min
Mother sourdough starter
108u. 20min
Rye sourdough loaf
18u. 20min