Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Rye starter
- 100 g filtered water
- 100 g rye flour
- 100 g Mother sourdough starter (see Tips)
Spelt dough
- 500 g spelt grains (see Tips)
- extra virgin olive oil, to grease
- 300 g filtered water
- 10 g salt
- butter, to grease
- ice cubes (approx. 10)
- Voeding
- per 915 g
- Calorieën
- 9144.1 kJ / 2185.5 kcal
- Eiwitten
- 88 g
- Koolhydraten
- 455.9 g
- Vetten
- 14.7 g
- Verzadigd vet
- 2.4 g
- Vezels
- 66.6 g
- Natrium
- 3970.3 mg
Alternatieve recepten
Rassolnik (pickled cucumber soup)
1h 20min
Rye sourdough baguettes
27h 20min
Rustic Sourdough Bread
28u. 10min
Fruit and nut loaf
27u. 50min
Rye seed loaf
28u. 10min
Black rye bread
2 Std. 35 Min
Rye bread rolls
12 Std.
Rustic bread
2h
Seeded bread loaf
3h 20min
Rye sourdough loaf
18 Std. 20 Min
Mother sourdough starter
108 Std. 20 Min
Everyday sourdough loaf
4h 20min