Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Rye starter
- 100 g filtered water
- 100 g rye flour
- 100 g Mother sourdough starter (see Tips)
Spelt dough
- 500 g spelt grains (see Tips)
- extra virgin olive oil, to grease
- 300 g filtered water
- 10 g salt
- butter, to grease
- ice cubes (approx. 10)
- Voeding
- per 1 Complete recipe
- Calorieën
- 9263.4 kJ / 2205.6 kcal
- Eiwitten
- 77 g
- Koolhydraten
- 377.3 g
- Vetten
- 26.5 g
- Verzadigd vet
- 7.6 g
- Vezels
- 69.6 g
- Natrium
- 3806.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Caraway rye bread
18 godz. 20 min
Fruit and nut loaf
27 Std. 50 Min
Rye sourdough baguettes
27h 20 min
Apple, rhubarb and goji berry crumble with vanilla cashew cream
50 Min
Rye sourdough starter powder
24 godz. 10 min
ABC butter
30min
Rye bread rolls
12h
Basic nut butter
30min
Mother sourdough starter
108hod. 20min
Sourdough pizza base
3h 5 min
Seeded bread loaf
3h 20min
Everyday sourdough loaf
4 godz. 20 min