Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Rye starter
- 100 g filtered water
- 100 g rye flour
- 100 g Mother sourdough starter (see Tips)
Spelt dough
- 500 g spelt grains (see Tips)
- extra virgin olive oil, to grease
- 300 g filtered water
- 10 g salt
- butter, to grease
- ice cubes (approx. 10)
- Voeding
- per 915 g
- Calorieën
- 9144.1 kJ / 2185.5 kcal
- Eiwitten
- 88 g
- Koolhydraten
- 455.9 g
- Vetten
- 14.7 g
- Verzadigd vet
- 2.4 g
- Vezels
- 66.6 g
- Natrium
- 3970.3 mg
Alternatieve recepten
Sourdough pizza base
3h 5 min
Rye sourdough loaf
18 Std. 20 Min
Everyday sourdough loaf
4 Std. 20 Min
Sourdough potato bread
5 Std.
Rustic bread
2sa
Gwinganna mushroom and vegetable crêpes
45 min
Spelt Bread
1sa 45 dk
Seeded bread loaf
3h 20min
Rye loaf
40 min
Spelt bread
1sa 45 dk
Mother sourdough starter
108 Std. 20 Min
Wholemeal spelt pastry
35 min