Apparaten en Accessoires
Aperol® and lemon sour with aquafaba foam
Voorbereiding 5min
Totaal 10min
4 portions
Ingrediënten
-
raw sugar30 g
-
lemon peel (4 cm strips), no white pith2 pieces
-
ice cubes200 g
-
lemon flesh only, no white pith, pips removed130 g
-
Aperol®150 g
-
aquafaba (see Tips)60 g
-
dehydrated orange slices to garnish
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
6.7 mg
Eiwitten
1.2 g
Calorieën
341.1 kJ /
81.5 kcal
Vetten
0.1 g
Vezels
1 g
Verzadigd vet
0 g
Koolhydraten
13.8 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je dit ook leuk...
Gluten-free Chocolate Chip Shortbread
Geen beoordelingen
Teriyaki deli chicken
40min
Frozen yoghurt bark (Thermomix® Cutter)
6u. 10min
Citrus margarita
10min
Amaretto Sour (Metric)
10min
Cosmopolitan
5min
Crêpes Suzette
1u. 20min
Pistachio and lemon individual tiramisu
6u. 30min
Caipirinha
5min
Blackberry Bramble
5min
Frozen margarita
10min
Mango daiquiri
5min