Apparaten en Accessoires
Aperol® and lemon sour with aquafaba foam
Voorbereiding 5min
Totaal 10min
4 portions
Ingrediënten
-
raw sugar30 g
-
lemon peel (4 cm strips), no white pith2 pieces
-
ice cubes200 g
-
lemon flesh only, no white pith, pips removed130 g
-
Aperol®150 g
-
aquafaba (see Tips)60 g
-
dehydrated orange slices to garnish
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
6.7 mg
Eiwitten
1.2 g
Calorieën
341.1 kJ /
81.5 kcal
Vetten
0.1 g
Vezels
1 g
Verzadigd vet
0 g
Koolhydraten
13.8 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je dit ook leuk...
Minted Moscow mule cocktail
10min
Mango daiquiri
5min
Spicy Margarita Fizz
10min
Fresh fruit tart (Thermomix® Cutter, using modes)
5u. 55min
Mexican slaw (Thermomix® Cutter,TM6)
10min
Aperol Spritz®
10min
Tacos with vegetables and kidney beans (Thermomix® Cutter, using modes)
30min
Warm caramel spice martini
1u. 15min
Piña colada
5min
Limoncello
192u. 30min
Lemon and ginger Prosecco cocktail
45min
Hasselback beetroot salad with macadamia cream
1u.