Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1500 g water
- 400 g vegetable peelings and trimmings, cut into pieces
- 1 onion, unpeeled, cut into halves
- 100 g fresh mushrooms, cut into quarters
- 2 garlic cloves, unpeeled, cut into halves
- 2 fresh bay leaves (see Tips)
- 4 allspice berries, whole
- 10 black peppercorns
- 2 sprigs fresh thyme
- 2 sprigs fresh rosemary
- 1 tbsp wakame flakes (see Tips)
- 2 tsp sea salt, plus extra to taste
- Voeding
- per 1400 g
- Calorieën
- 1703.3 kJ / 407.1 kcal
- Eiwitten
- 19.3 g
- Koolhydraten
- 80.6 g
- Vetten
- 3.5 g
- Verzadigd vet
- 0.8 g
- Vezels
- 22.6 g
- Natrium
- 4072.8 mg
Alternatieve recepten
Mashed potatoes for two (peeler)
30min
Carrot top pesto
15min
Beef jerky
1h 50 min.
Gwinganna mushroom and vegetable crêpes
45min
Rösti Bern style (Thermomix® Cutter)
40min
Turmeric and ginger-infused chicken broth
2h 30min
Pickled red onions (Thermomix® Cutter)
1h 50 min.
Celery salt
20min
Yellow chicken curry with rice
1h
Sautéd vegetables with broccoli sauce (Thermomix® Cutter, TM6)
30min
Pan de Sal
2u. 20min
Fresh tomato chutney
10min