Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g red radishes (about 3 bunches), trimmed
- 2 sprigs fresh dill
- 1 garlic clove, cut in half
- 440 g water
- 1 ½ - 2 tsp sea salt
- Voeding
- per 940 g
- Calorieën
- 354.1 kJ / 84.6 kcal
- Eiwitten
- 3.7 g
- Koolhydraten
- 18 g
- Vetten
- 0.5 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 8.1 g
- Natrium
- 3505.8 mg
Alternatieve recepten
Potato bake (Thermomix® Cutter)
1sa 10 dk
Herb and garlic dip
10min
Leek and Fennel Goat's Cheese Tarts (TM6)
45 min
Beetroot carpaccio (Thermomix® Cutter)
Brak ocen
Cauliflower gratin
1sa
Herb and garlic dip
5 min
Mini triple layer bundts
35 min
Freeform bread with filling
1h 35min
Crunchy salad with green goddess dressing (Diabetes)
20min
Walnut and spinach pesto
5 min
Whipped brie with fruit and nut caramel crunch
30 min
Pasta e fagioli (Pasta and beans)
40 min