Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- water, for soaking
- 6 sprigs fresh rosemary, leaves only from 1-2 sprigs, 4 sprigs set aside
- 2 - 3 pieces lemon zest, no white pith
- 5 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 1 garlic clove
- 45 g anchovy fillets
- ¼ tsp ground black pepper
- 1 tsp Dijon mustard
- 1 tbsp apple cider vinegar
- 2 tsp lemon juice
- 2 tsp extra virgin olive oil
- 2 pork fillets (approx. 420 g each), cut into halves
- 8 slices prosciutto
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1530.8 kJ / 364.5 kcal
- Eiwitten
- 62.4 g
- Koolhydraten
- 0.5 g
- Vetten
- 12.3 g
- Verzadigd vet
- 3.7 g
- Vezels
- 0.5 g
- Natrium
- 1327 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Flank steak with horseradish cream sauce (MEATER+®)
4h 20min
Sicilian prawn salad
40min
Pork in creamy Marsala wine sauce
25 min
Cranberry and Camembert stuffed chicken
45min
Yoghurt and jalapeño dressing
10 min
Calamari ripieni with lemon butter and crispy capers
1h 30min
Chicken with sparkling wine cream sauce
1 godz. 5 min
Rosemary and bacon stuffed onions
1h 50 min
Ruby kingfish with citrus yoghurt dressing
2h 30 min
Chorizo and prawns a la Sidra
25 min
Pork fillet wrapped in prosciutto with barbecue butter
1h 30min
Spicy prawn salad (Brett McGregor)
30min