Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- water, for soaking
- 6 sprigs fresh rosemary, leaves only from 1-2 sprigs, 4 sprigs set aside
- 2 - 3 pieces lemon zest, no white pith
- 5 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 1 garlic clove
- 45 g anchovy fillets
- ¼ tsp ground black pepper
- 1 tsp Dijon mustard
- 1 tbsp apple cider vinegar
- 2 tsp lemon juice
- 2 tsp extra virgin olive oil
- 2 pork fillets (approx. 420 g each), cut into halves
- 8 slices prosciutto
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1530.8 kJ / 364.5 kcal
- Eiwitten
- 62.4 g
- Koolhydraten
- 0.5 g
- Vetten
- 12.3 g
- Verzadigd vet
- 3.7 g
- Vezels
- 0.5 g
- Natrium
- 1327 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Prawn tacos with avocado lime sauce
50 min
Tuna avocado bowl
45 min
Buffalo chicken wings
45 min
Chicken Waldorf salad
40min
Lamb cutlets with pumpkin and pistachio salad
40min
Prawn salad with horseradish cream
1 godz.
Salmon, asparagus and potato salad
40min
Tomatoes with wasabi dressing
10 min
Korean beef bowl
1 godz. 10 min
Mango salmon bowl
40min
Salmon with yoghurt dressing
55 min
Flank steak with horseradish cream sauce
4 Std. 20 Min