Apparaten en Accessoires
Cedar-wrapped pork with rosemary
Voorbereiding 15min
Totaal 40min
4 portions
Ingrediënten
-
water for soaking
-
fresh rosemary leaves only from 1-2 sprigs, 4 sprigs set aside6 sprigs
-
lemon zest, no white pith2 - 3 pieces
-
fresh flat-leaf parsley leaves only5 sprigs
-
garlic clove1
-
anchovy fillet45 g
-
ground black pepper¼ tsp
-
Dijon mustard1 tsp
-
apple cider vinegar1 tbsp
-
lemon juice2 tsp
-
extra virgin olive oil2 tsp
-
pork fillets (approx. 420 g each), cut into halves2
-
prosciutto8 slices
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
1327 mg
Eiwitten
62.4 g
Calorieën
1530.8 kJ /
364.5 kcal
Vetten
12.3 g
Vezels
0.5 g
Verzadigd vet
3.7 g
Koolhydraten
0.5 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Barbecue
102 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je dit ook leuk...
Dan dan mian (dandan noodles)
1u. 10min
Grilled eye fillet with Café de Paris butter
45min
Southwestern Shepherd's Pie
2u. 5min
Chicken involtini with sun-dried tomato pesto
50min
Lamb cutlets with spinach and pea purée
40min
Prawn skagen (Scandinavian prawn toast)
25min
Champagne poached chicken terrine
1u. 30min
Lamb rack with port sauce and parsnip purée
1u.
No potato salad
20min
Thai chicken wraps
40min
Surf and turf with pink peppercorn sauce (TM6)
45min
Sloppy Joes with slaw
40min