Cedar-wrapped pork with rosemary
TM6 TM5 TM31

Cedar-wrapped pork with rosemary

4.8 (5 beoordelingen)

Ingrediënten

  • water, for soaking
  • 6 sprigs fresh rosemary, leaves only from 1-2 sprigs, 4 sprigs set aside
  • 2 - 3 pieces lemon zest, no white pith
  • 5 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
  • 1 garlic clove
  • 45 g anchovy fillets
  • ¼ tsp ground black pepper
  • 1 tsp Dijon mustard
  • 1 tbsp apple cider vinegar
  • 2 tsp lemon juice
  • 2 tsp extra virgin olive oil
  • 2 pork fillets (approx. 420 g each), cut into halves
  • 8 slices prosciutto

Voeding
per 1 portion
Calorieën
1530.8 kJ / 364.5 kcal
Eiwitten
62.4 g
Koolhydraten
0.5 g
Vetten
12.3 g
Verzadigd vet
3.7 g
Vezels
0.5 g
Natrium
1327 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten