Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- water, for soaking
- 6 sprigs fresh rosemary, leaves only from 1-2 sprigs, 4 sprigs set aside
- 2 - 3 pieces lemon zest, no white pith
- 5 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 1 garlic clove
- 45 g anchovy fillets
- ¼ tsp ground black pepper
- 1 tsp Dijon mustard
- 1 tbsp apple cider vinegar
- 2 tsp lemon juice
- 2 tsp extra virgin olive oil
- 2 pork fillets (approx. 420 g each), cut into halves
- 8 slices prosciutto
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1530.8 kJ / 364.5 kcal
- Eiwitten
- 62.4 g
- Koolhydraten
- 0.5 g
- Vetten
- 12.3 g
- Verzadigd vet
- 3.7 g
- Vezels
- 0.5 g
- Natrium
- 1327 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pancetta, pine nut and ricotta pappardelle
35 min
Spice-rubbed chicken with maple glaze
25 min
Smoked prawn kebabs with avocado whip
25 min
Pork tenderloin with sauerkraut and potato purée
1 Std. 10 Min
Pork tenderloin with red wine sauce and vegetables
45 Min
Grilled mushrooms with avocado and parsley dressing
20min
Ginger chicken and crunchy noodle salad
30 Min
Lamb with pumpkin and lentils
50 min
Pork fillet wrapped in prosciutto with barbecue butter
1h 30min
Zurich-style veal strips with potatoes
2h 50min
Chicken involtini with sun-dried tomato pesto
50 min
Seared steak and rocket salad
20min