Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 8 pieces veal scallopini (see Tips)
- 2 - 3 sprigs fresh basil, leaves only
- 100 g fresh mozzarella, cut into 8 sticks (approx. 1 x 5 cm)
- 8 slices pancetta
- ½ tsp salt, plus extra to season
- 2 pinches ground black pepper, plus extra to season
- 2 garlic cloves
- 150 g brown onion, cut into quarters
- 20 g olive oil
- 50 g sun-dried tomato pesto (see Tips)
- 500 g tomato passata
- 2 bunches asparagus, trimmed
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3187.5 kJ / 758.9 kcal
- Eiwitten
- 112.9 g
- Koolhydraten
- 8.8 g
- Vetten
- 29.2 g
- Verzadigd vet
- 2.6 g
- Vezels
- 4.3 g
- Natrium
- 295.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Lamb and feta meatballs
30 min
Meatloaf with onion gravy
1h 30min
Pork, apricot & coconut wraps
50 min
Meatballs with Romesco sauce
1h 40min
Chicken cacciatore
50 min
Lamb fillets with pink peppercorn sauce
30 min
Biltmore Lavender and Tellicherry Pepper Osso Buco
2u. 45min
Beef goulash with dumplings
1sa 45 dk
Caribbean stew and steamed rice cups
9h 15min
Lamb shanks with risoni and feta
3h 50min
Pork fillet with mustard
35 min
Meatloaf with mushroom sauce
1 godz. 15 min