Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 8 pieces veal scallopini (see Tips)
- 2 - 3 sprigs fresh basil, leaves only
- 100 g fresh mozzarella, cut into 8 sticks (approx. 1 x 5 cm)
- 8 slices pancetta
- ½ tsp salt, plus extra to season
- 2 pinches ground black pepper, plus extra to season
- 2 garlic cloves
- 150 g brown onion, cut into quarters
- 20 g olive oil
- 50 g sun-dried tomato pesto (see Tips)
- 500 g tomato passata
- 2 bunches asparagus, trimmed
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3187.5 kJ / 758.9 kcal
- Eiwitten
- 112.9 g
- Koolhydraten
- 8.8 g
- Vetten
- 29.2 g
- Verzadigd vet
- 2.6 g
- Vezels
- 4.3 g
- Natrium
- 295.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pea and ham soup
2h 20 min
Turkey roll with cranberry and cherry sauce
2 Std. 30 Min
All-in-one 'roast' beef
1h 30min
Meatloaf with mushroom sauce
1h 15 min
Beef stroganoff
35 min
Coffee-rubbed beef with fennel salad
3h 15min
Chicken rolls with apples, sweet potatoes and curry sauce
1h 25min
Chicken with sparkling wine cream sauce
1 Std. 5 Min
Lamb fillets with pink peppercorn sauce
30min
Parmesan-crusted lamb cutlets, creamed spinach and smashed spuds
1h 15 min
Pocket roast beef with seeded mustard sauce
1h 30min
Spinach and cheese-filled meatloaf
1h 15 min