Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g olive oil
- 200 g brown onion, cut into wedges (1cm)
- 650 g whole medium squid, cleaned and cut into rings (2-3 cm) and tentacles
- 150 - 200 g chorizo, cut into slices (1 cm)
- 150 g carrot, cut into cubes (1 cm)
- 400 g canned chopped tomatoes
- 20 g tomato paste
- 30 g Pernod® (optional - see Tips)
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- ¼ tsp ground black pepper
- 1 fresh long red chilli, deseeded if preferred and cut into slices (optional)
- 1 tsp paprika
- 1 dried bay leaf
- 800 g canned butter beans, rinsed and drained (approx. 500 g after draining)
- fresh flat-leaf parsley leaves, for garnishing
- crusty bread, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2836.9 kJ / 675.5 kcal
- Eiwitten
- 54.7 g
- Koolhydraten
- 58.8 g
- Vetten
- 20.6 g
- Verzadigd vet
- 5.9 g
- Vezels
- 14.9 g
- Natrium
- 2528.8 mg
Alternatieve recepten
Kung Pao chicken
1sa 30 dk
Prawn and mushroom crepes
50 Min
Meatballs with white wine mushroom sauce
35 dk
Slow cooked veal stew
2h 10min
Sous vide kangaroo with rosemary (TM5)
1 Std. 15 Min
Sous vide rare beef steak with béarnaise sauce (TM5)
2 Std. 20 Min
Calamari ripieni with lemon butter and crispy capers
1sa 30 dk
Pork and lentils with onion and radish pickle
40 dk
Ginger chicken and crunchy noodle salad
30 Min
Oxtail stew with butter bean mash (TM6)
4 godz.
Prawn balls with pickled vegetables
1 Std. 15 Min
Lu ji chi (braised chicken wings)
25 Min