Compatibele versies
Grilled cabbage with blue cheese dressing and bacon
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Blue cheese dressing
- 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into thirds
- 2 pickled cucumbers, cut into halves
- 1 garlic clove
- 60 - 80 g blue cheese, plus extra to serve
- 20 g lemon juice
- 90 g sour cream
- 150 g mayonnaise (see Tips)
Grilled cabbage and bacon
- ½ white cabbage (approx. 850 g), outer leaves removed, stalk and inner core intact, cut into 4 wedges or quarters (see Tips)
- olive oil, for brushing
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- 100 g rindless bacon rashers
- Voeding
- per 4 portions
- Calorieën
- 10824.2 kJ / 2577.2 kcal
- Eiwitten
- 57.8 g
- Koolhydraten
- 48.5 g
- Vetten
- 237.1 g
- Verzadigd vet
- 67 g
- Vezels
- 25.1 g
- Natrium
- 7348.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tomatoes with wasabi dressing
10 Min
Warm capsicum and tomato salad with olives
50 min
Middle Eastern planked salmon
1h 40min
Spinach salad with crunchy quinoa and green goddess dressing
2 Std. 50 Min
Beetroot and tequila cured salmon
24 Std. 20 Min
Carrot and fennel slaw with sprouted buckwheat
50hod. 15min
Sous vide fillet steak with gin and peppercorn sauce
2 Std. 20 Min
Venison Wellington
3h 30min
Smoked trout pâté
3h 15min
Lemon caper butter
10 Min
Steamed greens with lemon feta
20 min
Fresh fennel salad
10 Min