Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 1000 g water
- 500 g frozen broad beans, thawed
- 50 g frozen green peas
- 2 garlic cloves
- 2 sprigs fresh basil, leaves only
- 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into quarters
- 10 pimento stuffed olives
- 2 tsp lemon juice (approx. ½ lemon)
- 1 - 2 pinches sea salt, to taste
- 1 - 2 pinches ground black pepper, to taste
- 1 sourdough bread loaf, cut into slices (2 cm thick) and toasted
- 100 g feta cheese, crumbled
- 1 tbsp extra virgin olive oil, for garnishing (optional)
- 1 lemon, zest only, no white pith, for garnishing (optional)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2753.5 kJ / 655.5 kcal
- Eiwitten
- 34.7 g
- Koolhydraten
- 78.9 g
- Vetten
- 18.7 g
- Verzadigd vet
- 7.8 g
- Vezels
- 15.5 g
- Natrium
- 1392.4 mg
Alternatieve recepten
Watermelon canapés with whipped feta and walnuts
20 min
Freekeh and broad bean salad
2 Std. 30 Min
Fennel, asparagus and camembert salad
30 menit
Spring greens with grapefruit
30 menit
Sweet potato and grain salad
1 Std. 30 Min
Fresh fennel salad
10 min
Orange and mango chia pudding
3 godz. 15 min
Roasted vegetables with horseradish cream
40 Min
Eggplant with burghul
55 Min
White bean dip with chimichurri
15 dk
Quinoa with mixed greens and yoghurt dressing
35 Min
Fattoush with grilled haloumi
5h