Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 1000 g water
- 500 g frozen broad beans, thawed
- 50 g frozen green peas
- 2 garlic cloves
- 2 sprigs fresh basil, leaves only
- 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into quarters
- 10 pimento stuffed olives
- 2 tsp lemon juice (approx. ½ lemon)
- 1 - 2 pinches sea salt, to taste
- 1 - 2 pinches ground black pepper, to taste
- 1 sourdough bread loaf, cut into slices (2 cm thick) and toasted
- 100 g feta cheese, crumbled
- 1 tbsp extra virgin olive oil, for garnishing (optional)
- 1 lemon, zest only, no white pith, for garnishing (optional)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2753.5 kJ / 655.5 kcal
- Eiwitten
- 34.7 g
- Koolhydraten
- 78.9 g
- Vetten
- 18.7 g
- Verzadigd vet
- 7.8 g
- Vezels
- 15.5 g
- Natrium
- 1392.4 mg
Alternatieve recepten
Tuscan bean soup
40 min
Asian cucumber salad
10min
Beetroot, pear and blue cheese salad
1h 10min
Roasted Jerusalem artichoke soup (gut health)
1 godz.
Warm capsicum and tomato salad with olives
50 min
Linseed crackers with mutabbal beitinjan (eggplant dip)
16h 20 min
Spiced lentil vegetable soup
1 Std. 30 Min
Colourful quinoa salad
40 min
Mushroom ragu with polenta toast
1 Std. 40 Min
Cauliflower buffalo bites
35 min
Hearty seven vegetable soup
30 min
Black bean tomato soup with coriander lime cream
45 min