Apparaten en Accessoires
Sun-dried tomato tartare
Voorbereiding 10min
Totaal 15min
4 portions
Ingrediënten
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 - 3 sprigs
-
fresh chives4 - 5 sprigs
-
baby pickled capers rinsed20 g
-
dill pickled cucumber (approx. 40 g)1
-
smoked paprika¼ tsp
-
Dijon mustard1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
salt to taste
-
sun-dried tomatoes drained125 g
-
caper berries for garnishing (optional)
-
bread or crackers, to serve (optional)
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
3.8 g
Calorieën
421.4 kJ /
100.4 kcal
Vetten
1.6 g
Vezels
5 g
Koolhydraten
14.7 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Plant to Plate
120 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je dit ook leuk...
Green goodness soup
10min
Guacamole
10min
Smoked Trout Dip
15min
Muhamara dip
5min
Romesco dip
10min
Linseed crackers with mutabbal beitinjan (eggplant dip)
16u. 20min
Raw cauliflower tabouli
30min
Tapenade
10min
Tomatoes with wasabi dressing
10min
Tarator (tahini dip)
5min
Muhamara dip
30min
Crunchy quinoa patties with avocado smash
1u. 30min