Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Korean barbecue sauce and pork
- 80 g water
- 1 tsp AU cornflour, with wheat
- 2 garlic clove
- 1 red chilli, long, trimmed, cut into halves and deseeded if preferred
- 3 cm ginger, fresh root, peeled
- 40 g soy sauce
- 50 g rice vinegar
- 60 g brown sugar
- 350 - 400 g pork tenderloin, trimmed (see Tips)
Rice salad
- 100 g white cabbage, cut into pieces (5 cm)
- 1 - 2 bunches Asian greens (approx. 200 g), stems and leaves separated
- 250 g rice, white, type jasmine
- 900 g water
- 1 tsp salt, plus extra to season
- 2 egg (from chicken), lightly beaten
- black pepper, ground, to season
- 130 g bean sprout, fresh
- 1 red pepper, cut into matchsticks
- 2 - 3 sprigs coriander, fresh, leaves only, for garnishing
- 1 - 2 tsp sesame seed, black
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1966.8 kJ / 468.3 kcal
- Eiwitten
- 35.8 g
- Koolhydraten
- 66.3 g
- Vetten
- 5.3 g
- Verzadigd vet
- 1.3 g
- Vezels
- 4.9 g
- Natrium
- 1464.7 mg
Alternatieve recepten
Pisco Sour
10min
Shredded Chicken Taco Filling
30 Min
Baked Eggs on Spiralized Vegetables
1 Std.
Spring Rolls
40 Min
Grilled Pork Skewers with Turmeric
Geen beoordelingen
Shredded Lettuce
10min
Chicken and warm potato salad
55min
Garlic Herb Marinade and Dressing
10min
Boerewors
40 Min
Quick and Spicy Black Beans
20 Min
Sticky sesame chicken
40 Min
Spicy Chinese Chicken with Zoodles
40 Min