Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 sprigs fresh coriander, leaves only
- 4 sprigs fresh parsley, leaves only
- 2 garlic cloves
- 150 g onion (1 onion), cut into halves
- 40 g olive oil
- 2 tsp ground cinnamon
- 1 tsp ground ginger
-
2
pinches saffron powder
of ½ tsp saffron threads -
¼
tsp smoked paprika powder
of ¼ tsp sweet paprika powder - 1 - 2 pinches ground nutmeg
-
800
g beef topside steak, trimmed and cut into cubes (3 cm)
of 800 g beef rump steak, trimmed and cut into cubes (3 cm) -
1 - 2
tbsp vegetable stock paste, homemade, to taste
of 1 - 2 vegetable stock cubes (each for 0.5 l) - 2 tsp plain flour
- ½ tsp fine salt
- ½ tsp black pepper, freshly ground
-
300
g pearl couscous
of 300 g couscous, medium grain - 900 g water
- 180 g carrots, cut into pieces (1-2 cm)
- 220 g turnip, cut into pieces (1-2 cm)
- 250 g courgette, cut into pieces (1-2 cm)
- 100 g raisins
- 240 g canned chickpeas, rinsed and drained (weight after draining)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 4467 kJ / 1063 kcal
- Eiwitten
- 86.3 g
- Koolhydraten
- 99.5 g
- Vetten
- 32.7 g
- Vezels
- 15.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chicken and Quinoa with Peach Salsa
40 Min
Risotto with Parmesan cheese
30 Min
Curried lentils and steamed pumpkin
1h 15min
Fish and Chips
Geen beoordelingen
Thai-style prawn broth, Spicy apples
1h 15min
Hot Cross Buns
1h 55min
Pork tenderloin with red wine sauce and vegetables
45 Min
Lamb with Black Garlic Romesco and Pickled Chives (Wylie Dufresne)
80h 10min
Boeuf bourguignon
1 Std. 30 Min
Chicken in peach sauce
40 Min
Blue Cheese Soufflés
45 Min
Orange couscous with steamed salmon
35 Min