Apparaten en Accessoires
Kimchi risotto
Voorbereiding 5min
Totaal 25min
2 portions
Ingrediënten
-
Parmesan cheese cut in pieces20 g
-
garlic clove1
-
leek sliced40 g
-
kimchi cut in pieces80 g
-
onion halved50 g
-
oil20 g
-
bacon cubes (optioneel) (1-2 cm)75 g
-
risotto rice (e.g. Carnaroli, Arborio)160 g
-
water390 g
-
light soy sauce20 g
-
sugar1 tsp
-
½ chicken stock cube (for 0.5 l), (see Variation)chicken stock paste½ tsp
-
salt¼ tsp
-
ground white pepper¼ tsp
-
butter15 g
-
spring onions sliced, for garnishing
-
sesame seeds, any colour for sprinkling
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
920.2 mg
Eiwitten
11.2 g
Calorieën
2178.3 kJ /
520.7 kcal
Vetten
19.3 g
Vezels
2.2 g
Verzadigd vet
6.3 g
Koolhydraten
74.6 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Fusion Kitchen
14 recepten
Internationaal
Internationaal
Misschien vind je dit ook leuk...
Singapore Curry Chicken Noodles
1u.
Vegetarian Pizza
Geen beoordelingen
Tomato and Feta Pasta
50min
Maple Miso Vinaigrette
5min
Spinach Dumplings in Tomato Ragout
1u.
Wholemeal pasta with chickpea cream and prawns
35min
Gnocchi tricolore
35min
Peeler Mashed Potatoes
35min
Tofu stew
30min
Kimchi Risotto
35min
Sliced Fish Tofu Soup
2u. 10min
Spicy Eggplant, Chickpeas and Chicken
30min