Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Batter
- 140 g buckwheat groats
- 2 tsp salt
- 140 g full cream milk
- 140 g beer (lager - see Tips)
- 2 eggs
Filling
- 120 g Gruyère cheese, cut into pieces (2 cm)
- 20 g olive oil, plus extra for frying
- 115 g pancetta, cut into pieces (2 cm)
- 1 eschalot
- 220 g asparagus, trimmed and cut into thin slices
- 6 eggs
- 1 pinch ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1582.9 kJ / 376.9 kcal
- Eiwitten
- 25.9 g
- Koolhydraten
- 18.2 g
- Vetten
- 21 g
- Verzadigd vet
- 8 g
- Vezels
- 3.3 g
- Natrium
- 1277.9 mg
Alternatieve recepten
Broccoli, chilli and pine nut spaghetti
40 dk
Savoiardi with mango and passionfruit
2h 10min
Nam Jim
10 Min
Slow cooked beans with walnut pesto (TM5)
20h 15min
Grain salad lettuce cups
1h 55min
Thai Fishcakes
1 Std. 10 Min
Pasta alla puttanesca
35 dk
Miso Glazed Aubergine (Nasu dengaku)
1sa
Mushroom ragu with polenta toast
1 Std. 40 Min
Beetroot and tequila cured salmon
24 Std. 20 Min
Buckwheat Galettes with Scallops and Andouille Sausage Sauce
1 Std. 10 Min
Melanzane parmigiana
2 Std. 5 Min