![Pancetta and asparagus galettes Pancetta and asparagus galettes](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/5503B5D8-F319-4441-A0D2-C7B23E2997E1/Derivates/36C40423-4F1B-401E-91A8-7B73940FCBB1.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Batter
- 140 g buckwheat groats
- 2 tsp salt
- 140 g full cream milk
- 140 g beer (lager - see Tips)
- 2 eggs
Filling
- 120 g Gruyère cheese, cut into pieces (2 cm)
- 20 g olive oil, plus extra for frying
- 115 g pancetta, cut into pieces (2 cm)
- 1 eschalot
- 220 g asparagus, trimmed and cut into thin slices
- 6 eggs
- 1 pinch ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1582.9 kJ / 376.9 kcal
- Eiwitten
- 25.9 g
- Koolhydraten
- 18.2 g
- Vetten
- 21 g
- Verzadigd vet
- 8 g
- Vezels
- 3.3 g
- Natrium
- 1277.9 mg
Alternatieve recepten
Salmon fillets with buckwheat and asparagus
40 min
Capsicum and potato tortillas with olive tapenade
35 min
Avocado Tikka (Matthew Kenney) Metric
6h 5min
Polenta
25 Min
Black-eyed bean stew with baby squid
5hod. 15min
Spring greens with grapefruit
30 min
Porcini pepperleaf paté (Andrew Fielke)
2 Std. 50 Min
Coq au vin blanc with polenta madeleines
1sa 45 dk
Bulghur
35 min
Jerusalem artichoke soup with cheese shards
1h 10min
Whipped egg whites
10min
Milanese risotto
25 Min