Apparaten en Accessoires
Pancetta and asparagus galettes
Voorbereiding 35min
Totaal 1u. 5min
6 portions
Ingrediënten
Batter
-
buckwheat groats140 g
-
salt2 tsp
-
full cream milk140 g
-
beer (lager - see Tips)140 g
-
eggs2
Filling
-
Gruyère cheese cut into pieces (2 cm)120 g
-
olive oil plus extra for frying20 g
-
pancetta cut into pieces (2 cm)115 g
-
eschalot1
-
asparagus trimmed and cut into thin slices220 g
-
eggs6
-
ground black pepper1 pinch
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
1277.9 mg
Eiwitten
25.9 g
Calorieën
1582.9 kJ /
376.9 kcal
Vetten
21 g
Vezels
3.3 g
Verzadigd vet
8 g
Koolhydraten
18.2 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Focus on Buckwheat
9 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je dit ook leuk...
Smoked salmon slice
2u. 40min
Pear and burghul salad
40min
Peruvian Ceviche
1u. 15min
Root Vegetable Soufflé
1u. 25min
Pears in red wine
3u. 20min
Brie, speck and walnut risotto
25min
Pear and chocolate frangipane
2u.
Mediterranean seafood with tomato and fennel
30min
Sunny gazpacho
25min
Asparagus and Mango Salad
35min
Tomatoes stuffed with mushrooms and nuts
1u. 5min
Lamb rack with port sauce and parsnip purée
1u.