Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Coriander spice paste
- 30 g fresh coriander (approx. 1 bunch), leaves only, plus extra for garnishing
- 5 sprigs fresh mint, leaves only
- 1 garlic clove
- 2 cm piece fresh ginger, peeled
- 1 fresh long red chilli, trimmed and deseeded, if preferred
- 20 g lemon juice
- 20 g olive oil
- 1 tsp garam masala (see Tips)
- 1 tsp salt
- 100 g double cream
Paneer parcels
- 500 g paneer, cut into pieces (2-3 cm - see Tips)
- 200 g cherry tomatoes, cut into halves
- 60 g fresh baby spinach leaves
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2287.9 kJ / 544.7 kcal
- Eiwitten
- 19.1 g
- Koolhydraten
- 6.5 g
- Vetten
- 49.1 g
- Verzadigd vet
- 28.6 g
- Vezels
- 2.5 g
- Natrium
- 1294.5 mg
Alternatieve recepten
Paneer Makhani
1h
Black bean enchiladas
1h 20 min
Baingan ka bharta
1h 20 min
Cauliflower tacos with chipotle sauce
3 godz. 45 min
Palak paneer
45min
Smoky Mexican bean soup
35 Min
Paneer makhani
45min
Rogani kumbh
45min
Amritsari dal
26 godz.
Chickpea shawarma salad bowl
40min
Chhole (chickpea curry)
35 Min
Black bean tomato soup with coriander lime cream
45min