Paneer tikka
TM6 TM5 TM31

Paneer tikka

4.7 (15 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 2 tbsp Greek-style natural yoghurt
  • ½ tsp salt
  • 2 tbsp tandoori paste (see Tips)
  • 250 - 300 g paneer, cut into pieces (3 cm) (see Tips)
  • ½ red capsicum, cut into pieces (2 cm)
  • cold water, for soaking
  • olive oil, for brushing
  • 1 tsp garam masala (see Tips), for sprinkling

Voeding
per 1 portion
Calorieën
683.2 kJ / 162.7 kcal
Eiwitten
2.6 g
Koolhydraten
6.1 g
Vetten
14.2 g
Verzadigd vet
3.2 g
Vezels
1.5 g
Natrium
276.6 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten