Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dill oil
- 12 sprigs fresh dill, leaves only (approx. 60 g)
- 200 g grapeseed oil
Soup
- 2 eschalots
- 1 leek, white part only, cut into pieces
- 120 g cos lettuce, cut into pieces
- 1 lemon, zest only, no white pith
- 50 g unsalted butter
- salt, to taste
- fresh ground black pepper, to taste
- 500 g water
- 2 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 600 g frozen peas
- 60 g olive oil
Scallops
- 1 tbsp olive oil
- 24 scallops, roe removed
- salt, to season
- fresh ground black pepper, to season
- 3 sprigs fresh dill, for garnishing, finely chopped
- Voeding
- per 1 portions
- Calorieën
- 1310.5 kJ / 312 kcal
- Eiwitten
- 10.6 g
- Koolhydraten
- 8.2 g
- Vetten
- 25.7 g
- Verzadigd vet
- 6.1 g
- Vezels
- 5.3 g
- Natrium
- 220 mg
Alternatieve recepten
Cream of mushroom soup
20min
Beetroot gazpacho with horseradish créme
1h 40 min
Cucumber soup
25 min
Broccoli almond soup
30 Min
Spinach potato soup with savoury egg custard
45 Min
Prawns, wasabi panna cotta and yuzu sauce
3 Std. 10 Min
Zucchini soup
25 min
Smooth fennel and carrot soup
40 min
Curried carrot and ginger soup
40 min
Broccoli and blue cheese soup
25 min
Potato and porcini mushroom soup
30 Min
Broccoli soup with sage oil
30 Min