Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Tomato sauce
- 150 g brown onion, cut into quarters
- 2 garlic cloves
- 30 g olive oil
- 400 g canned chopped tomatoes
- 50 g tomato paste
- 1 - 2 tsp white sugar, to taste
- 1 tsp ground cumin
- 1 tsp ground coriander
- 1 tsp dried oregano
- 1 tsp smoked paprika
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
Spicy eggs
- oil, for greasing
- 4 eggs
- 8 pinches dried chilli flakes
- 4 pinches salt
- 4 pinches ground black pepper
- 2 sprigs fresh coriander, leaves only
- 500 g boiling water
- labne, to serve (optional - see Tips)
- flatbreads, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1186.1 kJ / 282.4 kcal
- Eiwitten
- 10.9 g
- Koolhydraten
- 18 g
- Vetten
- 17.6 g
- Verzadigd vet
- 4.8 g
- Vezels
- 4.9 g
- Natrium
- 487.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Fennel digestive
30 min
Mussels in turmeric and ginger broth
20min
Mango rice
35min
Asian-style mussels
30 min
Slow roasted lamb shoulder and fennel with agrodolce dressing
5h 15min
Steamed greens with lemon feta
20min
Grilled eggplant dip
2h
Moroccan harira soup with chicken
55 min
Seared tuna on chilli bean mash
35min
Hazelnut banana bread
1h 15 min.
Smoked trout pasta with lemon and capers
35min
Prawn saganaki with feta
35min