Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Tomato sauce
- 150 g brown onion, cut into quarters
- 2 garlic cloves
- 30 g olive oil
- 400 g canned chopped tomatoes
- 50 g tomato paste
- 1 - 2 tsp white sugar, to taste
- 1 tsp ground cumin
- 1 tsp ground coriander
- 1 tsp dried oregano
- 1 tsp smoked paprika
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
Spicy eggs
- oil, for greasing
- 4 eggs
- 8 pinches dried chilli flakes
- 4 pinches salt
- 4 pinches ground black pepper
- 2 sprigs fresh coriander, leaves only
- 500 g boiling water
- labne, to serve (optional - see Tips)
- flatbreads, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1186.1 kJ / 282.4 kcal
- Eiwitten
- 10.9 g
- Koolhydraten
- 18 g
- Vetten
- 17.6 g
- Verzadigd vet
- 4.8 g
- Vezels
- 4.9 g
- Natrium
- 487.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Shakshuka
50 min
White zucchini and cannellini bean soup
25min
Guacamole with mango
10min
Yellow Curry with Mushroom (Dandelion restaurant)
1 godz.
Tuna and olive empanaditas
4 Std. 5 Min
Prawns with coriander coconut rice
35 min
Thai-style prawn broth with spicy apples
1 godz. 15 min
Samke harra
35 min
Moroccan sweet pastry (Briouats)
35 min
Chilli con tempeh
20min
Prawn arrabiata with zucchini noodles
40 min
Pasta alla puttanesca
35 min