Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Cake
- 200 g unsalted butter, softened, plus extra for greasing
- 300 g caster sugar
- 50 g blanched almonds
- 4 eggs ; 2 whole and 2 separated
- 200 g self-raising flour
- 100 g milk
- 150 g frozen blackberries, defrosted
- 1 pinch cream of tartar
- 2 tbsp flaked almonds
Filling
- 300 g pouring (whipping) cream
- 4 tbsp blackberry jam
- 100 g frozen blackberries, defrosted
- pure icing sugar, for decorating (optional)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2539.6 kJ / 604.7 kcal
- Eiwitten
- 7.9 g
- Koolhydraten
- 60.7 g
- Vetten
- 37.6 g
- Verzadigd vet
- 21.4 g
- Vezels
- 2.8 g
- Natrium
- 196.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sicilian ricotta cheesecake with botrytis soaked figs
30h 25min
Frangipane cake
1 godz. 45 min
White chocolate and strawberry trifle
25h
Angel cake
5 godz. 15 min
Raspberry and lemon flan
1 godz.
Lemon tart
2 godz. 15 min
Coconut butter cake
1 godz.
Gluten free vanilla bundt with lemon glaze
1 Std. 5 Min
Simple chocolate hazelnut cake
1 godz. 15 min
Baked honey cheesecake
4hod. 20min
New York-style cheesecake with strawberry sauce
26 godz. 10 min
Classic lemon tart
3 Std. 10 Min