Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Cake
- 200 g unsalted butter, softened, plus extra for greasing
- 300 g caster sugar
- 50 g blanched almonds
- 4 eggs ; 2 whole and 2 separated
- 200 g self-raising flour
- 100 g milk
- 150 g frozen blackberries, defrosted
- 1 pinch cream of tartar
- 2 tbsp flaked almonds
Filling
- 300 g pouring (whipping) cream
- 4 tbsp blackberry jam
- 100 g frozen blackberries, defrosted
- pure icing sugar, for decorating (optional)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2539.6 kJ / 604.7 kcal
- Eiwitten
- 7.9 g
- Koolhydraten
- 60.7 g
- Vetten
- 37.6 g
- Verzadigd vet
- 21.4 g
- Vezels
- 2.8 g
- Natrium
- 196.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Royal icing (sugar glaze)
5 min
Mini lemon curd tarts
2 godz. 20 min
Christmas stollen
27h 15 min
Easy citrus pie
1sa
Date and pistachio truffles (Bethith)
45 min
Figs with spiced custard and nougat cream
40 min
Apple cake
1sa
Yoghurt cake
1h 40min
Critters and crawlers
2h 25min
Halloween witches' hats
4h 45min
Leek quiche
1sa 45 dk
Rhubarb and blackberry breakfast tart
2 godz. 20 min