Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pistachio Puff Pastry
- 50 g pistachio nuts, unsalted, shelled
- 200 g unsalted butter, diced (1 cm) then frozen for 30 minutes
- 175 g plain flour, plus extra for dusting
- 1 pinch fine sea salt
- 6 Tbsp water, cold
Cherry Filling
- 650 g tinned pitted black cherries, in syrup, drained
- 100 g caster sugar
- 25 g tapioca starch
- 2 Tbsp lemon juice
- ¼ tsp natural vanilla extract
Assembly
- 1 egg, beaten, for glazing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2383 kJ / 570 kcal
- Eiwitten
- 6.4 g
- Koolhydraten
- 62.9 g
- Vetten
- 32.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Frangipane Cake
1h 45min
Apricot Raspberry Cheesecake
5 Std. 30 Min
Mandarin and White Chocolate Trifle
6 Std.
Potato Flatbreads
12 Std.
Blueberry and Lavender Bundt Cake
2h 45 min
Pear, Rhubarb and Red Fruit Crumble Tart
1 Std. 30 Min
Pear Frangipane
1 Std. 30 Min
Mozzarella Stuffed Flatbread
45min
Christmas Gingerbread (Poland)
1 Std. 25 Min
Red Onion and Garlic Soda Bread
2h 15min
Upside-down Gingerbread with Pears
1 Std.
Bramley Apple Shortcake
1h 20min