Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pistachio Puff Pastry
- 50 g pistachio nuts, unsalted, shelled
- 200 g unsalted butter, diced (1 cm) then frozen for 30 minutes
- 175 g plain flour, plus extra for dusting
- 1 pinch fine sea salt
- 6 Tbsp water, cold
Cherry Filling
- 650 g tinned pitted black cherries, in syrup, drained
- 100 g caster sugar
- 25 g tapioca starch
- 2 Tbsp lemon juice
- ¼ tsp natural vanilla extract
Assembly
- 1 egg, beaten, for glazing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2383 kJ / 570 kcal
- Eiwitten
- 6.4 g
- Koolhydraten
- 62.9 g
- Vetten
- 32.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Blueberry Breakfast Buns
3h 30min
Gingerbread Chocolate Cake
4h 30min
Pumpkin Cinnamon Rolls
3h 40min
Christmas Baked Cod (Portugal)
1j 15 menit
Pear Frangipane
1h 30min
Clementine and Poppy Seed Buttermilk Scones
30min
Chocolate Orange Steamed Pudding
3h
Focaccia with Pear and Gorgonzola - Focaccia pere e Gorgonzola
1h 55min
Lemon and Poppy Seed Battenberg Cake
1h 45min
Pistachio Chocolate Truffles
6h 15 min
Double Peanut Cookies
30min
Cardamom Bread and Butter Pudding
1h