![Passion Fruit Soufflé Passion Fruit Soufflé](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/E2F47EFC-034E-4183-942C-09F43DC75581/Derivates/DCABB7A1-EE70-4D32-9ACD-01B5F05D8F3A.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 180 g caster sugar
- 6 egg yolks, from medium eggs
- 250 g passion fruit pulp, sieved and seedless
- 6 egg whites, from medium eggs
- unsalted butter, for greasing
- icing sugar, for dusting
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 52.3 kJ / 12.5 kcal
- Eiwitten
- 0.3 g
- Koolhydraten
- 2.4 g
- Vetten
- 0.2 g
Alternatieve recepten
Lemon sorbet
8h 30min
Shallot Tarte Tatin
2h
Frangipane Cake
1h 45min
Hazelnut Bavarian
6hod. 25min
Honey and Blood Orange Cake
2h
Grand Marnier® soufflé
1h
Cheesecake (baked)
7 Std. 20 Min
Sherry Panettone
5h 15min
Chocolate and Pear Cake
1h 30min
Mini Crab Cakes with Coriander Paste
1h
Chocolate mousse
3h 20min
Lemon and Rosemary Infused Oil
15 min