Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ice Cream
- 500 g whole milk
- 170 g caster sugar
- 8 egg yolks, from large eggs
- 1 vanilla pod, seeds only (see tip)
- 100 g double cream
- 350 g nectarines, ripe, stoned, diced (2 cm) then frozen for at least 6 hours
- 150 g raspberries, roughly chopped
Biscuits
- 250 g plain flour, plus extra for dusting
- 125 g unsalted butter, chilled, diced
- 75 g cocoa powder
- 125 g caster sugar
- 2 Tbsp golden syrup
- 80 g whole milk
- 1 tsp bicarbonate of soda
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1586.4 kJ / 379.2 kcal
- Eiwitten
- 7.2 g
- Koolhydraten
- 53.8 g
- Vetten
- 16.9 g
- Verzadigd vet
- 9.3 g
- Vezels
- 4.2 g
- Natrium
- 140 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chocolate Ice Cream
31h
Baklava
3 godz. 45 min
Caramel Cereal Bars
1h
Nut Ice Cream with Citrus and Lavender Crumble
Geen beoordelingen
Karpatka
10 Std.
Caramel Monster Mud Dip
15min
Galapagos Mocktail
10 min
Strawberry and White Chocolate Mousse Dessert
4h 30 min
Caramel Pecan Macarons
2h 15min
Rhubarb Infused Aperol Spritz
1h 30min
Milk Chocolate Panna Cotta with Mango and Banana Marmalade
2h 15min
Salted Caramel and Chocolate Brownie Cake
2u. 40min