Apparaten en Accessoires
Macadamia and Parmesan biscuits
Voorbereiding 15min
Totaal 25min
24 portions
Ingrediënten
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)70 g
-
fresh rosemary (approx. 10 cm long), leaves only2 sprigs
-
roasted salted macadamia nuts70 g
-
butter softened50 g
-
plain flour plus extra for dusting100 g
-
ground black pepper to taste⅛ tsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
59.8 mg
Eiwitten
1.7 g
Calorieën
264.7 kJ /
63 kcal
Vetten
4.8 g
Vezels
0.3 g
Verzadigd vet
1.9 g
Koolhydraten
3.2 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je dit ook leuk...
Lemon olive oil salted macadamia biscuits
1u. 25min
Smoked trout pâté
3u. 15min
Hollandaise sauce
15min
Hazelnut quince friands
2u. 25min
Lemon tart
2u. 15min
Classic lemon tart
3u. 10min
Gin and lime pie
3u. 10min
Peanut butter
5min
Brandy butter
10min
Asian crab cakes with wasabi mayonnaise
1u. 30min
Lime meringue tartlets
2u. 40min
Cheese and herb scones (Toddlers and beyond)
30min