Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Rye starter
- 480 g filtered water
- 200 g rye flour
- 50 g Mother sourdough starter (see Tips)
Bread
- extra virgin olive oil, to grease
- 30 g mixed seeds of choice, plus extra to sprinkle
- 500 g baker's flour (see Tips)
- 10 g salt
- 120 g warm water, plus extra water to spray
- ice cubes (approx. 10)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 971.1 kJ / 231.2 kcal
- Eiwitten
- 7.8 g
- Koolhydraten
- 39.4 g
- Vetten
- 3.6 g
- Verzadigd vet
- 0.5 g
- Vezels
- 4.7 g
- Natrium
- 311.9 mg
Alternatieve recepten
Mayonnaise
5 min
Sourdough pizza base
3h 5min
Mother sourdough starter
108h 20 min
Everyday sourdough loaf
4 Std. 20 Min
Rye sourdough baguettes
27h 20 min
Rye sourdough loaf
18 godz. 20 min
Fruit and nut loaf
27 Std. 50 Min
Oat milk
25 min
Fermented beetroot dip
25 Std.
Sauerkraut
168h 35min
Indian mustard
15 Min
Hemp milk
5 min