Apparaten en Accessoires
Rye seed loaf
Voorbereiding 15min
Totaal 28u. 10min
12 portions
Ingrediënten
Rye starter
-
filtered water480 g
-
rye flour200 g
-
Mother sourdough starter (see Tips)50 g
Bread
-
extra virgin olive oil to grease
-
mixed seeds of choice, plus extra to sprinkle30 g
-
baker's flour (see Tips)500 g
-
salt10 g
-
warm water plus extra water to spray120 g
-
ice cubes (approx. 10)
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portion
Natrium
311.9 mg
Eiwitten
7.8 g
Calorieën
971.1 kJ /
231.2 kcal
Vetten
3.6 g
Vezels
4.7 g
Verzadigd vet
0.5 g
Koolhydraten
39.4 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Sourdough at home
10 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je dit ook leuk...
Sourdough pizza base
3u. 5min
Spelt bread
26u.
Polenta zucchini slice
2u. 10min
Four-seed honey butter
30min
Brussels sprouts and buckwheat winter salad
45min
Sourdough Ciabatta
9u. 25min
Everyday sourdough loaf
4u. 20min
Mother sourdough starter
108u. 20min
Sourdough Starter Discard Cinnamon Raisin Bread
5u. 5min
Sourdough Starter Discard Scones
30min
Sourdough Starter Discard Biscuits
50min
Rye sourdough loaf
18u. 20min