Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g fine burghul (see Tips)
- 80 g sultanas
- 250 g boiling water
- 200 g red wine vinegar
- 1 tsp caster sugar
- 2 pears (approx. 150 g - see Tips)
- 5 black peppercorns
- 1 dried bay leaf
- 1 tsp mustard seeds
- 1 star anise
- salt, to season
- 30 g grapeseed oil
- ½ tsp French mustard
- ground black pepper, to season
- 100 g radicchio, leaves separated
- 100 g pecans, roasted and roughly chopped (see Tips)
- 200 g Gorgonzola cheese, cut into pieces (see Tips)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3521.3 kJ / 838.4 kcal
- Eiwitten
- 18.7 g
- Koolhydraten
- 89.3 g
- Vetten
- 42.9 g
- Verzadigd vet
- 9.7 g
- Vezels
- 11 g
- Natrium
- 1857.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Halva semifreddo
7 Std. 30 Min
Almond briouats with honey and sesame seeds
1u.
Plum and raspberry cobbler
1 godz. 25 min
Peach and plum upside-down cake
50 Min
French chicken liver pâté (L'Atelier Gourmet Food)
4h 15 min
Black forest pudding
1 Std. 15 Min
Zucchini, Brie and basil soup
35 Min
Ajvar (Red capsicum and eggplant dip)
50 Min
Moscato panna cotta with pistachios
6h 25min
Coconut matcha panna cotta
3 Std. 50 Min
Cream of mushroom soup
20 Min
Cream of tomato soup
25 Min