Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g fine burghul (see Tips)
- 80 g sultanas
- 250 g boiling water
- 200 g red wine vinegar
- 1 tsp caster sugar
- 2 pears (approx. 150 g - see Tips)
- 5 black peppercorns
- 1 dried bay leaf
- 1 tsp mustard seeds
- 1 star anise
- salt, to season
- 30 g grapeseed oil
- ½ tsp French mustard
- ground black pepper, to season
- 100 g radicchio, leaves separated
- 100 g pecans, roasted and roughly chopped (see Tips)
- 200 g Gorgonzola cheese, cut into pieces (see Tips)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3521.3 kJ / 838.4 kcal
- Eiwitten
- 18.7 g
- Koolhydraten
- 89.3 g
- Vetten
- 42.9 g
- Verzadigd vet
- 9.7 g
- Vezels
- 11 g
- Natrium
- 1857.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Moroccan prawns with preserved lemon couscous
30 λεπτ.
Mediterranean seafood with tomato and fennel
30 λεπτ.
Five seed bread
1 godz. 50 min
Marinated white fish fillets with chermoula sauce and couscous salad
1ωρ. 10 λεπτ.
Goat's cheese flans with yoghurt sauce and leeks
45min
Flat bread
25 λεπτ.
Mick's ciabatta rolls
21hod. 20min
Tofu and veg bowl with sweet and sour sauce
1 godz. 50 min
Rye loaf
40 Min
Spiced apple liqueur
168h 10 min
Rye bread rolls
12 Std.
Rustic bread
2 Std.